- 27 Ocak 2010
- 139.565
- 105.923
- 5.648
Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de, 2019 yılında puan ortalaması en yüksek takımlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk maçta zaten aminu falan patates etti onlarıDusunsenize bu maci Serdar-Maicon la cikiyoruz.
Çaykur Rizespor'da gribal enfeksiyon geçiren Vedat Muriqi ve sakatlığı nedeniyle ülkesine dönen Aatif, Galatasaray maçı için bugün yapılan antrenmana katılmadı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rezil olmakta var işin içindeAynen.Berabere kalırsak da genel averaj üstünlüğümüzden dolayı yine lider kalmaya devam edeceğiz.
Rezil olmakta var işin içinde
Bize cok ters gelen bir deplasman. Hatirlarsaniz 13-14 sezonunda bu deplasman bizi sampiyonluktan etmistir. Biz müthis bir hava yakalamistik, icerde bursa ve eskisehiri eze eze yendikten sonra fenerle puan farkini 4e indirmistik. Sonra iste rizeyle berabere kaldik ve havamiz sönmüstü. En cok üzüldügüm maclardan birisidir.
1-0 olsun bizim olsun.
gotu kirik rizeyi yenemiyorsan sampiyon olma zaten. Muriqi 2inci ligden geldi, orta saha da olmus musa cagiran var, defanslari les oglu les.
Maç 19 Mayıs Pazar saat 19'da. 16 Mayıs Perşembe günü biletler satışa çıkar yalnız o gün gs mobil ve gs bonus kart sahipleri alabilir sadece. 17 Mayıs Cuma saat 11'den sonra da GS Pasolig taraftarlarına bilet satışa açılır. Buradan bulabilirsin bence twitter'dan falan karaborsa işlerine girme boş yere dolandırıcılar olabilir. Bu maça ben de gelmeyi düşünüyorum. Kesin değil. Son anda netleşir.Bu macı alırsak Basaksehir macına bilet bulma imkanımız nedir acaba, ülke disindan gelecegim ucak biletlerini cumartesiden alacagim ama bilet bulamazsam mal gibi kalmayayim. Nasıl buluruz bilet fikri olan var mı, Passo’da mi kovalamak daha mantikli twitter’da vs mi? Veya baska bir yer var mi acaba. Gerekirse 1.5-2 katını da verebilirim bilet fiyatinin
içkisine bir şey karıştırmadın değil mi?yemin ediyorum bugun saat 13:00 civari, muriqi enfeksiyon gecirecek gecti aklimdan.