Maşallah son 8 gündüz maçında galibiyetimizin olmadığı gibi deplasman sonuçlarımız ve Çaykur Rizespor'a bilmem kaç deplasmandır galip gelemediğimizi de hesaba katınca puan kaybı is coming demek absürt olmasa gerek...​

Son Sivas maçında bir beraberlik hakkımız olsa çok iyi olur. Sivas'ı mutlak yenmek zorunda olursak o stres çekilmez. Rize iyi oynuyor olabilir. Ama ful konsantre bir Galatasaray'a takımına karşı koyacak gücü olamaz. Bu maçı almak hayati önem taşıyor.

Ligde b.şehir mantalitesiyle top oynayan başka takım yok. o maçı garanti görmeyi bırakalım. evet evimizde olacağız ama b.şehir olunca başka faktörler de var. Bu maçı almak için oynamazsak sonuçları kötü olur. Hazır defansı sıkıntılı ve kapanmayan takım bulmuşuz. fırsat kaçmamalı

Ligde b.şehir mantalitesiyle top oynayan başka takım yok. o maçı garanti görmeyi bırakalım. evet evimizde olacağız ama b.şehir olunca başka faktörler de var. Bu maçı almak için oynamazsak sonuçları kötü olur. Hazır defansı sıkıntılı ve kapanmayan takım bulmuşuz. fırsat kaçmamalı
Katılıyorum Başakşehir kaybetmemeyi iyi oynayan ama galibiyet gereken zaman stresi kaldıramayan bir takım.

Maça galip gelemediği durumda şampiyon olamayacak durumda çıkarsa güçleri yarı yarıya düşer. Çünkü galibiyet için çözüm üretemiyor oyunu pas dışında domine edemediklerinden.

Bu yüzden bu hafta çok kritik. Maçı aldığımız takdirde , puan da kaybederlerse hele bu hafta bizim maça kazanmak zorunda çıkacaklar. Bu da bize yarayacak.

Geçen sene ki maç Mariano’nun gole kadar kurdeşen döktürmüştü. O yüzden yeneriz içeride biter demeden bu maçı alıp o ve hatta Ankaragücü maçının psikolojisini de domine etmeliyiz.

Katılıyorum Başakşehir kaybetmemeyi iyi oynayan ama galibiyet gereken zaman stresi kaldıramayan bir takım.

Maça galip gelemediği durumda şampiyon olamayacak durumda çıkarsa güçleri yarı yarıya düşer. Çünkü galibiyet için çözüm üretemiyor oyunu pas dışında domine edemediklerinden.

Bu yüzden bu hafta çok kritik. Maçı aldığımız takdirde , puan da kaybederlerse hele bu hafta bizim maça kazanmak zorunda çıkacaklar. Bu da bize yarayacak.

Geçen sene ki maç Mariano’nun gole kadar kurdeşen döktürmüştü. O yüzden yeneriz içeride biter demeden bu maçı alıp o ve hatta Ankaragücü maçının psikolojisini de domine etmeliyiz.

akbil spora 52.000 taraftarin onunde gebertiriz, hele sampiyonluk maci olursa.

Futbol sonuçta eline fırsatın büyüğü geçmişken ona bakılmamalı. 33. Hafta bu işi bitirmek adına gerekeni yapmalıyız. Ligin kralı biziz demek için.

sampiyonluk maci akbil degil, rize bence. bunlari yendik mi akbil zaten mental olarak tamamen 0 olacak elleri ayaklari dolasacak

sampiyonluk maci akbil degil, rize bence. bunlari yendik mi akbil zaten mental olarak tamamen 0 olacak elleri ayaklari dolasacak

Onu diyorum zaten. Şu deplasman kabızlığı vs demeden artık ne yapıp edip o maçı alalım.

180 dakika 2 maç 2 galibiyet 22. Şampiyonluk demek. Bundan iyi motivasyon da olmaz.

Neredeyse 30 saat kaldı ama pek ümitli değilim maalesef

Futbolcuların çok uyanık olması gerekiyor. 11 futbolcu da galibiyete odaklanıp birbirlerine yardım etmeli. Gerektiğinde taçla kornerle uzun vurarak faul yaparak faul alıp yerde yatarak oyunu soğutmalı, Rize'li futbolculara karşı psikolojik çöküntü yaşatmalılar. Rakibi uyutup hiç acele etmeden topu tutarak pas oyunuyla hiç beklemedikleri bir anda 1 tane saplayıp öne geçerek maçı öyle bitirmeliyiz.

Futbolcuların çok uyanık olması gerekiyor. 11 futbolcu da galibiyete odaklanıp birbirlerine yardım etmeli. Gerektiğinde taçla kornerle uzun vurarak faul yaparak faul alıp yerde yatarak oyunu soğutmalı, Rize'li futbolculara karşı psikolojik çöküntü yaşatmalılar. Rakibi uyutup hiç acele etmeden topu tutarak pas oyunuyla hiç beklemedikleri bir anda 1 tane saplayıp öne geçerek maçı öyle bitirmeliyiz.
2012 -2013 sezonu snayderin goluyle 1-0 yendiğimiz Karabükspor maçı gibi yani;)

2012 -2013 sezonu snayderin goluyle 1-0 yendiğimiz Karabükspor maçı gibi yani;)
Hatırlamıyordum o maçı sen dedin diye baktım Fatih Terim'in evimizde Mersin İdman Yurdu'nu 3-1 yendiğimiz maç sonrası aldığı 9 maçlık cezasının ilk başlangıç maçı olan 29. haftadaki Karabük deplasmanında Taffarel takımın başında iken Sniejder'in 52. dakikada attığı golle 1-0 galip gelip sezonu şampiyon bitirmişiz.

Dengeli oyunla alalım. İyi oyun şart değil. 1-0 olsun bizim olsun.

Geri
Üst Alt