Şişirme yok ama.2008'e kadar zaten bir problem yoktu yeniyorduk.

Ama düşüp 2013-2014'te tekrar çıktıklarından beri iç sahada da pek kazanamıyoruz bunlara karşı.2014'ten beri Rize ters geliyor bize.Eskisi gibi değil.

Çaykur Rizespor ile Galatasaray, 39. kez resmi bir mücadelede karşı karşıya gelecek. Daha önceki 38 randevunun 6'sını Çaykur Rizespor 24’ünü Galatasaray kazanırken, 8 maç beraberlikle sonuçlandı.

Galatasaray, Çaykur Rizespor ile oynadığı 35 Süper Lig maçının 33'ünde rakip fileleri havalandırdı; gol atamadığı diğer iki maçı deplasmanda kaybetti. Sarı kırmızılılar en son 16 Mayıs 1987'de Çaykur Rizespor'a karşı gol atamamıştı (27 maç).

Çaykur Rizespor ile Galatasaray, 39. kez resmi bir mücadelede karşı karşıya gelecek. Daha önceki 38 randevunun 6'sını Çaykur Rizespor 24’ünü Galatasaray kazanırken, 8 maç beraberlikle sonuçlandı.

Galatasaray, Çaykur Rizespor ile oynadığı 35 Süper Lig maçının 33'ünde rakip fileleri havalandırdı; gol atamadığı diğer iki maçı deplasmanda kaybetti. Sarı kırmızılılar en son 16 Mayıs 1987'de Çaykur Rizespor'a karşı gol atamamıştı (27 maç).

2013-2014'ten beri 9 maç sadece 2 galibiyet,6 beraberlik ve 1 de mağlubiyet.Ters geliyorlar işte son senelerde.

Rize stat yenilendiginden beri bayagi ters geliyor Hido.Bunu ustelemenin alemi yok.

Normalde motivasyonun zaten yüksek olacağı maçta Rize maç öncesi açıklamalarla resmen bizi daha da motive etti gereken yanıt sahada verilecektir diye düşünüyorum :D

Bazılarınız nasıl intiharı düşünmeden yaşayabiliyor şaşırıyorum doğrusu.

Ikisinin ayni seyi soyleyip yanildiklari gorulmemistir. Ben de aynen boyle Kadikoy'u kafaya takmistim gerci o zaman hesapta Marcao Luyindama vardi ama olsun.

Kadıköy farklı alıştık ona artık illa bir şeyler olur o maçtan önce de maç içersinde de alamayız o maçı.

Bu maçı alırsak haftaya iç sahada Abdullah Avcı ve Başakşehir'li oyuncuların sene başından beri biz şampiyon olacağız sözlerini 22. şampiyonluğu kazanarak vermemiz lazım o yüzden bu maç en az o maç kadar önemli umarım erken koparırız

Geri
Üst Alt