- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Atacağız zaten Musp.Bu pisliklere aslinda 4-5 atmak gerekirde, 1-0 olsun modundayiz
Rize kapanan bir takım değil. Biz de top oynamayı seven bir takımız. Çok rahat geçecek maç beklenenin aksine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atacağız zaten Musp.Bu pisliklere aslinda 4-5 atmak gerekirde, 1-0 olsun modundayiz
Çaykur Rizespor 2.800.000 TL'lik prim veriyor Sizce kim veriyor bu kadar parayı?
Ekli dosyayı görüntüle 45569
derdin ne vasf
Hazır mıyızzzzzzz
Yengen oluyor kendisiHatun kim?
Yenge menge anlamam ben isim ver plsYengen oluyor kendisi
arkadaşlar fanatik gazetesinin yalan haber koleksiyonuna eklenecek bir haber.
rizenin prim falan verdiği yok.hemde 2.8 milyon. masa başı uydurulmuş bir haber bu.yalan bedava nasıl olsa.
Topu bırak hocam senbelhanda yok, ortasahada rize net daha üstün taraf. muriç vs luyindama ikisi de çok güçlü. kenarda aminu-nakoulma/samudio net tehditler hepsi top süren hızlı ama beyinsizler biraz. belhanda olsa kazanırdık ama şansa ihtiyacımız var şimdi. %60-%40 gibi rize lehine olur topla oynama
Nicole Aniston heisYenge menge anlamam ben isim ver pls
Ben de Scarlett Johansson.Nicole Aniston heis
Sen nerden biliyorsun prim verilip verilmediğini?
fanatik gazetesinden iyi bildiğim kesin.
rizede yaşıyorum ve rizespor yöneticilerinden tanıdığım isimler var.
rizesporun prim verecek bir durumunun olmadığını söylediler.
kaldı ki 2.yarı başında neredeyse takımın tamamını değiştiren ve yapılan bütün transferlere 3 milyon euro harcayan bir yönetimin
tek maça 2.8 milyon prim vermesi mümkün değil. anadolu kulübü burası.
Melisa Çizmeci heisBen de Scarlett Johansson.
Vay be bir karıyı sakladın. Okay