Ligin özellikle ilk yarısı olmak üzere bizim hakkımızın yendiği maçlar akıllarına hiç gelmiyorken tertemiz maçta algı yaratmaya çalışıyorlar. Keyfini çıkartın boşverin gereksiz konuşanları.

Video hakemin konusu değilmiş temas zayıf diyo ama sert bi müdahale

Belhanda super topcu harika topcu demiyoruz Belhadnadanin oynadigi maclarda da kazanamadigimiz deplasman maclari var . tamam ama ortasahadq cok direncsiz ve caresiz kaliyoruz son haftalarda bu kadar pozisyon verdigimizi
Hatirlamiyorum.Kagit ustundeDonk Ndiaye ve Fernando ortasahasi cok saglam duruyor ama oyle degilmis

yapmayin etmeyin ozana verilen penaltiyi hatirlayin. ki orda tekme bile yoktu. ilk penaltida galatasaraylilar sahaya girdi deniyor gol de geldi ama rizeliler girmisti. ya penalti tekrari yada golu vermeliydi. bi gol gumburtuye gitti bizim ama penalti tartismaya gerek yok.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son penaltı hariç tamamen aynı şeyleri söylüyoruz zaten renkdaş penaltı tekrar edilmeliydi ve saçma sapan aleyhimize verilenlere saymaları yönünde :)

gecenlerde gs divan üyeleri siyaset yaptılar toplantıda, bu konuşmaların zamanına dikkat edin rize sınavı öncesi yani tayip erdoğanın memleketi bakın işi nasıl zora soktular, bilerek yapıyor bunu divan üyeleri ki sampiyonluk gitsin başkan istifa etsin

Aspor'un ağlama sebebi bence divan toplantisinda ekrem imamoglunu deskteleme açıklaması, belliki talimat gelmiş.

Belhanda super topcu harika topcu demiyoruz Belhadnadanin oynadigi maclarda da kazanamadigimiz deplasman maclari var . tamam ama ortasahadq cok direncsiz ve caresiz kaliyoruz son haftalarda bu kadar pozisyon verdigimizi
Hatirlamiyorum.Kagit ustundeDonk Ndiaye ve Fernando ortasahasi cok saglam duruyor ama oyle degilmis
Çünkü 3 ü de basmıyor nasıl olsa diğer oyuncular pres yapar diye. Salaklaşıyor takım. Fernando tek kalınca yanında Feghouli bile daha iyi oldu.

Haftayada burada olun kuşlar ağlata ağlata gözünüze sokacaz KUPAYI

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 penaltı pozisyonunda da rakibin teması vardı ama ben ikisine de penaltı vermezdim ağır kararlar oldu bence.Ayrıca ilk penaltı tekrar atış yapılmalıydı.

Son penaltı hariç tamamen aynı şeyleri söylüyoruz zaten renkdaş penaltı tekrar edilmeliydi ve saçma sapan aleyhimize verilenlere saymaları yönünde :)
iyi de sayip haksiz penalti kazanmisiz gibi konusuluyo hayir daha once ki verilen kararlar kurallar penaltiysa penalti dogru goruntuyu bulirsam paylasacagim. onlarinki penaltiysa bu ne buda penalti. zoruma giden gerxekten haksiz penaltidan kazanmisiz gibi davraniyolar hayir kural buysa da dogru daha once bize verildiyse de dogru simdi de dogru.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inşallah haftayada hakemin konuşulduğu galibiyet alırız. it oğlu itler sezon basından beri doğranırken ağlayın zırlayın diyorlardı şimdi hepsi kuduruyor hahahah

Beyler penalti pozisyonu icin ne diyorsunuz ?

ayni pozisyon orta sahada olsa.... faul calarmisin?

Kuslar topu intihara baslasin.... az once beinsportsda baglanan hakem ben vermezdim diyor.. bu soruyu ona sormak isterdim... Orta sahada ayni pozisyon olsa oyuncunun dusup dusmemesi tekme yedigini iptal mi eder?
Topa degil rakibe tekme atarsan faul mu degil mi??

Acik ve net sekilde penalti.

Ucuz penalti mi? Evet, en kolayindan ama topa degil onyekuruya tekme atildigi acik acik gorunuyor.

Geri
Üst Alt