- 2 Temmuz 2011
- 140.030
- 60.163
- 5.628
estŞampiyonluğun gizli kahramanı. Totem üstadı.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
estŞampiyonluğun gizli kahramanı. Totem üstadı.![]()
Sampiyon olduk zarpOnyekuru'nun ilk gol nasıl ofsayt ben hala oradayım.İlk açıda ofsayt mofsayt yoktu.
Bir kaç günlüğüne Demirören geri dönsün de Kupayı versinEkli dosyayı görüntüle 46297kadıköyden,besıktastan,rizeden ve basaksehirden duyulsun
Yav yemin ediyorum ortalık kaos olmaya görsün hemen şampiyon oluyoruz+ yetmezmiş gibi yönetimi ibra etmeyen hainler..
Yav 10 dakika içinde 4 gol attık 2 tanesini saymadılar Onyekuru'nun golünü iptal etselerdi de adım kadar eminim 11. dakikada yine atacaktıkOnyekuru'nun golü ofsayt değil. Rakip bilincli olarak kornere atmak için vuruyor ama Onyekuru'nun kafaya gidiyor.
şampiyonluk töreni geçen sene hemen 1 gün sonra olmustu.şimdi ne zaman olacak? @Sarper Yıldırım kupayı yarın kaldırıyor muyuz?
niye sivas maçından sonra?çok geçSivas maçından sonra olur.
Sivas maçında da kaybetmeyip ikinci devreyi namağlup tamamlamak,seriyi 20 maça çıkarmak lazım.
niye sivas maçından sonra?çok geç
çok saçma ya34. hafta tamamlanmadan tören olmaz.
çok saçma ya
Çok saçma ya... Direk versinler kupayı sıcak sıcağınaçok saçma ya
Sen futbol bilgini gozden gecir rakipten gelen top ofsay mi olurNe igrenc macti.... son golumuzu birdaha gormem lazim bana yine ofsayt gibi geldi...
cok igrenc pisliklerle dolu bir sezon oldu.. AMA GIRSIN O PIS OYUNLARI DIZAYN edenlere!
EN BUYUK YINE BIZ! TEK BUYUK YINE BIZ!