Onyekuru'nun ilk gol nasıl ofsayt ben hala oradayım.İlk açıda ofsayt mofsayt yoktu.
maçtada dedim her ofsayt pozisyonu 5-10cm olarak ofsayt oluyor nedense ilk yarı onyekuru rahat 30 cmden fazla ofsaytti çizgiyi cekmisler neredeyse ayni hiza.
Futbolun duzelmesini istiyorlarasa once şu ofsayt cizen hakemleri mi düzeltiyorlar sahadaki kamera sayisini mi artirirlar bilemem

An itibariyle Galatasarayin full kadrosu 9 ay sonra baba olma potansiyeline sahip. Yengelere buyuk is dusebilir

Maçın full kaydını bulan link atsın renktaşlar

Tebrikler Cimbom'um.yine bir Mayıs akşamı kupalarla sevindirdin bizi... maça gelirsek tutuk ve gergin başladık.once Emre'nin sakatlanması ile rakibin ahengi bozuldu, Selçuk-Donk değişikliği ile oyun üstünlüğünü ele aldık ve maçtan önce düşündüğüm gibi duran toplardan pozisyon ve golleri bulduk (rakibin boy ortalaması çok kısa-bjk maçında Şenol Güneş bu duruma dikkat çekmişti)... Bir de Galatasaray sahaya konsantre olursa hakemler taktir haklarını rakipten yana kullansa da yine maçı kazanmali.iki gol sayilmadiktan sonra üçü aramak,atmak bu duruma güzel bir örnek oldu.

Burda bi tane eleman var ismini vermeme gerek yok amacım kavga çıkarmak değil, sezon başından beri Fatih Terim'e etmediği hakaret kalmamıştı, 2 puanımızın çalındığı kadıköydeki maçtan sonra bile hakem ile ilgili tek bir yorum bile yapmayıp Fatih Terim'e kin kusuyordu. Şimdi gördüm şampiyonluğa seviniyor. Utanmadan sıkılmadan arsızca. Yüzsüz herif.

Kral dogru soyle. Ayni anda 4 hesapla takiliyodun di mi
hayır.oglum foruma girip niye sinirleniyim..daha 4 saat önce dengesizin biri kızdırdı beni.engeli bastım.ugrasacak halim yok.ben foruma eglenmeye geliyorum.kimsenin heleki şampiyonluk gününde ağız ishalini çekemem.3-4 gün dinleneyim de foruma yenilik getirecegim,terim severler gelecek.scoutcu arkadaşlar da var.

hayır.oglum foruma girip niye sinirleniyim..daha 4 saat önce dengesizin biri kızdırdı beni.engeli bastım.ugrasacak halim yok.ben foruma eglenmeye geliyorum.kimsenin heleki şampiyonluk gününde ağız ishalini çekemem.3-4 gün dinleneyim de foruma yenilik getirecegim,terim severler gelecek.scoutcu arkadaşlar da var.

Cok iyi olur kral. Sikildik kuslardan. Bir operasyon cekilmeli. Nefes alamiyoruz

Nobet cayir cayir olmali

Geri
Üst Alt