Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
cüneyt ne maç yönetti be
3 mü oldu cücüyle champ olduğumuz
cücü
3 mü oldu cücüyle champ olduğumuz
cücü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maçtada dedim her ofsayt pozisyonu 5-10cm olarak ofsayt oluyor nedense ilk yarı onyekuru rahat 30 cmden fazla ofsaytti çizgiyi cekmisler neredeyse ayni hiza.Onyekuru'nun ilk gol nasıl ofsayt ben hala oradayım.İlk açıda ofsayt mofsayt yoktu.
koydukkkkkDaha yeni gelebildim eve kutlamalardan. Ohhh be herkese KOYDUKMUUUUUU.

Takip et birazdan paylaşır reis.Maçın full kaydını bulan link atsın renktaşlar
harbiden açılıyor mu sonradan öyleSakin beyler 44. Dakikada actilar kapilari kapali alttan girdik stada bundan sonrasi bizde. 2-1 aliriz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hayır.oglum foruma girip niye sinirleniyim..daha 4 saat önce dengesizin biri kızdırdı beni.engeli bastım.ugrasacak halim yok.ben foruma eglenmeye geliyorum.kimsenin heleki şampiyonluk gününde ağız ishalini çekemem.3-4 gün dinleneyim de foruma yenilik getirecegim,terim severler gelecek.scoutcu arkadaşlar da var.Kral dogru soyle. Ayni anda 4 hesapla takiliyodun di mi
Bizim teknik ekip niye böyle mal?
harbiden açılıyor mu sonradan öyle
hayır.oglum foruma girip niye sinirleniyim..daha 4 saat önce dengesizin biri kızdırdı beni.engeli bastım.ugrasacak halim yok.ben foruma eglenmeye geliyorum.kimsenin heleki şampiyonluk gününde ağız ishalini çekemem.3-4 gün dinleneyim de foruma yenilik getirecegim,terim severler gelecek.scoutcu arkadaşlar da var.