Herşey CIMBOM icin demiştik
O maçtan sonra olağanüstü olumsuz bir hava vardı forumda.Galatasaraylı olduğundan en ufak bir şüphe duymadığım bi kaç arkadaş bile şampiyonluk kesin gitti diyorlardı.
Biz şikecilerle yarışta olduğumuzda,başımızda antrenör bile yokken şampiyonluk kaybetmedik.
Fatih Terim gibi bir kurdun Apo gibi bir loseri çiğ çiğ yiyeceği çok barizdi.

Sonuç konusunda kimsenin endişesi yoktu, ilk yarı sonrası tribünlerde kimseyi görmedim bu maç gitti diyen. Aksine ikinci yarının başlaması ile tribünler olarak yaktık ortalığı ama tribünler için kolay maç değildi.
Sen bir de forumu görecektin.İlk golü yiyince ve ilk yarı bitince önemli bir kesim şampiyonluk gitti,neyse hiç olmazsa CL ye gidiyoruz,zaten bu futbolla şampiyonluğu haketmiyoruz gibi yazılarla doluydu.
Şampiyonluk gelince çoğu toz oldular.

Sen bir de forumu görecektin.İlk golü yiyince ve ilk yarı bitince önemli bir kesim şampiyonluk gitti,neyse hiç olmazsa CL ye gidiyoruz,zaten bu futbolla şampiyonluğu haketmiyoruz gibi yazılarla doluydu.
Şampiyonluk gelince çoğu toz oldular.
Biliyorum üstat foruma kısa baktım iki de mesaj yazdım dönecek diye. Stadyumda o hava vardı rakibin o taraftarına önünden galip çıkması mümkün değildi.

Ama öyle söylenenlere de bir şey diyemem, hepsi Galatasaraylı hiç biri kaybetmeyi istemez kendini avutmak ister.

Hidayet kardeş,Erzurum maçından sonra deplasmandaki Bursa,Rize maçlarını alacağımızı düşünmek aşırı Polyannacılık olur.Başakşehir ile fark artarak devam eder demiştin.
Demek ki Galatasaray’dan umut hiç bir zaman kesilmez.
Şampiyonluk yarışında biz varsak ve son 7-8 haftaya girmişsek Galatasaray şampiyon olur.

2 maçı da zar zor kazandık konya da, kadıköyde berabere kaldık yani sonuç olarak çok abes şey yazmamışım.

Ne 2. Yarıydı be... hem dünkü maç hemde sezonun... Silindir gibiydik, söke söke aldık maçları 2019’da

Şampiyonluk kutlamaları ne zaman olacak bilgisi olan var mı ?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt