- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Yine germeye başladın ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine germeye başladın ha
arka sayfalarda paylaştılar2. Yarıyı full izleyebileceğim bi yer varmı?
206 sayfa var allah rızası için biri yazsınarka sayfalarda paylaştılar
206 sayfa değil yaw 1-2 sayfa gerideydi dur buluyum sana ben işsizim sonuçta bize dokunmaz206 sayfa var allah rızası için biri yazsın
![]()
Galatasaray – Başakşehir (19.05.2019) Full Maç izle
www.fulmacizle.net
4k sı yüklenmemiş henüz aynı site paylaşacak onuda
@Berat Ulucan
![]()
Galatasaray – Başakşehir (19.05.2019) UHD-4K Full Maç izle
www.fulmacizle.net
![]()
Dünden Bugüne Galatasaray – Başakşehir (2008-2018) Full izle
www.fulmacizle.net
En kalitelisi ilk link ama üyelik lazım açıp izleyebilirsiniz
Maç açmıyor sağol
Açtı sağol vpn ile üyeliksiz
TOTEMMMMMMMMMMMMMMMMMBaşak savunması şöyle iyi böyle iyi diyorlardı 8-9 tane pozisyonumuz var duran toplar dahil. Maçın başında Diagne onu atsa zaten görürdüm Avcı spastiğini. Mert 2 tane çıkarınca adamlar atamayana atarlar yaptı ama Rus stoper 2.golü atamayınca psikolojik olarak çöktüler. Fegin muazzam golünden sonra santra oldu hemen 1 dk geçmeden onyekuru ile bastırıyorduk 2.gol için. Doğru dürüst oynamayan İnleri sahaya süren Avcının kimyası çoktan bozulmuştu ama havasını iyice aldık artık şey olup gider BAŞŞAKTAN
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
uzakta mı kullandık yakında mıFark eden oldu mu bilmiyorum da attığımız 2. golden önce faul yapılan yerle serbest vuruş kullandığımız yer arasında nerdeyse bi 5 metre falan vardır.Faul yapılan yer koyu kullandığımız yer açık renk çim![]()
yakından.uzakta mı kullandık yakında mı
yakından.