Belki de şampiyonluklar içinde en kötü oyunla şampiyon olduğumuz yıl oldu. Fatih Terim'in bir karar vermesi lazım. Avrupa'da başarılı olmak istiyorsak ( ki bu hemen olacak bir şey değil ) CL takımlarının günümüz futboluna ayak uydurmalı, pas futboluna uyumlu futbolcular transfer etmelidir. Bu sene yedek kulübesi çok yetersizdi.
Bir kere de bütün transferler kampa yetişse ne güzel olur. Ndiaye ve Onyekuru gidecek. Yerlerine en az onlar kadar faydalı ve yaşlı olmayan transfert şart. Şu takıma orjinal bir sol bek şart. En az üç tane yedekten katkı verebilecek yerli transferi şart.

Başak savunması şöyle iyi böyle iyi diyorlardı 8-9 tane pozisyonumuz var duran toplar dahil. Maçın başında Diagne onu atsa zaten görürdüm Avcı spastiğini. Mert 2 tane çıkarınca adamlar atamayana atarlar yaptı ama Rus stoper 2.golü atamayınca psikolojik olarak çöktüler. Fegin muazzam golünden sonra santra oldu hemen 1 dk geçmeden onyekuru ile bastırıyorduk 2.gol için. Doğru dürüst oynamayan İnleri sahaya süren Avcının kimyası çoktan bozulmuştu ama havasını iyice aldık artık şey olup gider BAŞŞAKTAN

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
TOTEMMMMMMMMMMMMMMMMM

Fark eden oldu mu bilmiyorum da attığımız 2. golden önce faul yapılan yerle serbest vuruş kullandığımız yer arasında nerdeyse bi 5 metre falan vardır.Faul yapılan yer koyu kullandığımız yer açık renk çim :D

Fark eden oldu mu bilmiyorum da attığımız 2. golden önce faul yapılan yerle serbest vuruş kullandığımız yer arasında nerdeyse bi 5 metre falan vardır.Faul yapılan yer koyu kullandığımız yer açık renk çim :D
uzakta mı kullandık yakında mı

Geri
Üst Alt