maci su sekilde bekliyorum

46123

Taraftarın bu maçı, "Şampiyonluğu Kutlama Maçı" olarak görmesi çok tehlikeli. Eğer kazanırsak, kutlamalar Sivas maçının ertesinde olacaktır, orada kutlama yapılabilir.

Oysa bu maçın, şampiyonluğu kopara kopara alma maçı olduğunun bilincine varmamız gerekir.

90 Dakika agresif tribün ve her şartta (geriye de düşsek, eksik de kalsak, haksızlığa da uğrasak...) takıma desteği hiç azaltmamak gerekli.

Geçen seneki "konsantrasyon" temalı mesajların hem biz taraftarlar hem de futbolcular açısından çok faydası olmuştu. Ancak bu sene şampiyonluğun sarhoşluğunu değil de çakırkeyifliğini yaşıyoruz. Kulübümüzün maç öncesi pr çalışmaları "Bu maç bizimdir." teması üzerine kuruldu.

Herkes bu kadar gerilmeye oynarken gaza gelmekten ziyade gaza gelmeden işi bitirmemiz gerekiyor.

Bu kücük eniste bozuntusu oynamayacak galiba. bütün hafta idmana cikmamis. Bizim acimizdan avantaj mi, dezavantaj mi bilemedim. basaksehir demek bana göre visca ve epureanu demek. E;pureanu yok zaten. bütün mesele visca yi durdurmakta bitiyor.

Bu kücük eniste bozuntusu oynamayacak galiba. bütün hafta idmana cikmamis. Bizim acimizdan avantaj mi, dezavantaj mi bilemedim. basaksehir demek bana göre visca ve epureanu demek. E;pureanu yok zaten. bütün mesele visca yi durdurmakta bitiyor.
Keşke oynasa diyorum ben, çünkü pazar günü olacağını tahmin ettiğim taraftar önünde illaki bir anormallik yapardı.

sadece 1 gün kaldı. başlasa evire çevire yensek ve bitse arenada ilk defa bu tip bi maç olacak sanırım sami yen de oldu mu hiç bilmiyorum.
yen şampiyon ol
bitti

Geri
Üst Alt