Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum da reis seneye Galatasaray'a gelecek diye korkuyorum Arda için :confused:arda'ya nolmuş yaw
Bilmiyorum da reis seneye Galatasaray'a gelecek diye korkuyorum Arda için :confused:
İnşallah gelmez reis ...Sakat adam ya gelemez bize gelmemeli.
aşırı tepki göstermiyor musun hayri
o kadar masum bir yüzün var ki. allah seni sevdiğine bağışlasın canım

Sonunda zehirli ok
Keşke oynasa diyorum ben, çünkü pazar günü olacağını tahmin ettiğim taraftar önünde illaki bir anormallik yapardı.Bu kücük eniste bozuntusu oynamayacak galiba. bütün hafta idmana cikmamis. Bizim acimizdan avantaj mi, dezavantaj mi bilemedim. basaksehir demek bana göre visca ve epureanu demek. E;pureanu yok zaten. bütün mesele visca yi durdurmakta bitiyor.
Horozhandayı attırır, gerek yok oynamasınaBu kücük eniste bozuntusu oynamayacak galiba. bütün hafta idmana cikmamis. Bizim acimizdan avantaj mi, dezavantaj mi bilemedim. basaksehir demek bana göre visca ve epureanu demek. E;pureanu yok zaten. bütün mesele visca yi durdurmakta bitiyor.
Keşke oynasa diyorum ben, çünkü pazar günü olacağını tahmin ettiğim taraftar önünde illaki bir anormallik yapardı.
Horozhandayı attırır, gerek yok oynamasına