- 18 Mayıs 2011
- 54.468
- 58.771
- 4.613
Emre B. yetisecek gibi galiba maca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emreyi donk a emanet etmek lazim ikinci yari girerse. Belhanda hic bakmaz valla. yakar bizi. skoru alirsak ndiaye ile olabildigince cabuk degistirilmeli.
Hafta boyunca antrenmana çıkamadı ilk 11 başlaması bence o yaşta ki bir oyuncuya göre çok zor hele ki antrenman yapmadan kendini hazır tutamaz muhtemelen Emre yerine Gökhan İnler'i oynatacaklar diye düşünüyorum belki bir ihtimal yedeklerde olur ondan ötesi zor gözüküyorEmre B. yetisecek gibi galiba maca
Beraberliğe razıyım maç oynanmasin
süper final tt arena 1-2 fbahçeEn son ne zaman bi müsabakadan son 5 haftaya umutlu girmisken 50k seyirci önünde hüsranla ayrıldık
Çok iyi oynamıştık o maç ballı köpekler iki kere kaleye gelip ikisini de atmıştı aklımı kaybetmiştim o maçta sinirdensüper final tt arena 1-2 fbahçe
mucizeden daha fazlasıydı. aydın salağı bomboş topu volkan malının suratına vurmuştu. neler kaçmıştı inanılır gibi değil. rahat 5-6 olurdu o maçÇok iyi oynamıştık o maç ballı köpekler iki kere kaleye gelip ikisini de atmıştı aklımı kaybetmiştim o maçta sinirden
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
her derbide böyle ballılar bütün sezon oynamadıkları topu bizim maçlarda oynuyorlar veya başka derbilerdeÇok iyi oynamıştık o maç ballı köpekler iki kere kaleye gelip ikisini de atmıştı aklımı kaybetmiştim o maçta sinirden
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi