emreyi donk a emanet etmek lazim ikinci yari girerse. Belhanda hic bakmaz valla. yakar bizi. skoru alirsak ndiaye ile olabildigince cabuk degistirilmeli.

eğer emre p. oynarsa 1 belhandasporlu olarak belhandamızın oynamaması taraftarıyım

sade emre de değil tüm bş. belhanda üzerine oynayacaklar. onlar da biliyor 11-11 galibiyet alamayacaklarını. tek kazanma şansları kırmızı kart görmemiz. kinghanda bu kadar oyuna ve baskıya maruz kalırsa kaldıramaz. bu senaryoda kart görmeme ihtimali %1 falan. umarım o 1 maça denk gelir

Emre B. yetisecek gibi galiba maca
Hafta boyunca antrenmana çıkamadı ilk 11 başlaması bence o yaşta ki bir oyuncuya göre çok zor hele ki antrenman yapmadan kendini hazır tutamaz muhtemelen Emre yerine Gökhan İnler'i oynatacaklar diye düşünüyorum belki bir ihtimal yedeklerde olur ondan ötesi zor gözüküyor

Başta kulüp olmak üzere herkesin üzerinde büyük bir rehavet var.
Kimse temkinli değil herkes kesin gözüyle bakiyor.
Maça çağrılan eski oyuncular,
Sosyal medya da taraftarın büyük konuşması vs.
Umarım bu rahat tavırlar bize pahalıya patlamaz.

Kupa maçı sebebiyle Maça çok yorgun çıkacağız.
normalde bu maçlara biz sessiz hazırlanirdik ancak bu sefer başak sessizce hazırlanıyor.

Mariano çok formsuz ve onun olduğu bölgede robinho gibi bir kurt oynayacak ve rize maçında yaptığı hatalarin aynısını kollayacak.
Nagatomo da geçen seneki form seviyesinin en az 3 kat altında ve onun kanadında da başak'in en etkili adamı visca oynayacak.

Başak,Stoperlerimizin üzerine baskı kurup hata yapmalarını sağlayacak ve arkalarına top atarak kırmızı kart ve penaltı kollayacak.
En az onlar kadar cücü'de kart ve penaltı kollayacağı için çok çok dikkatli olmalıyız.

Ayrıca bjk maçında ki gibi yakaladığımız pozisyonlar da laubali olursak eğer zor gol yiyen başak'a kolay kolay gol atamayız ve başak'li oyuncular bjk'liler gibi taçta filan da uyumaz.

Onun için onyekuru ve diagne'nin her pozisyonda uyanık ve ciddi olması çok çok önemli.

Umarım hata yapmayız ve kazanan taraf biz oluruz.

Kaldı 34 saat 15 dakika... :sarıkalp: :kırmızıkalp:

Futbol meleklerinin futbol ilahlarınin yanımızda olması gereken bir maç. Futbol şansı bizden yana olmalı. Top birilerine çarpıp döne döne gol olmalı top istemeli bizi

Neden bu kadar havaya girildi anlamadim ? Bakıyorum sampiyon olmadan sarkilar falan yazilmis. Takima ve hocaya güvenim tam ama biraz sabir. Daha sampiyon olmadik

Form durumu, sakatlık, taktik, formasyon, ilk 11, yedek kulübesi vb. gibi konuların anlamının olmadığı maç

Kısaca sözün bittiği yer..

Çıkacaksın o tribünlerdeki 50 Bin kişi desteği ile terinin son damlasına kadar savaşıp rakibi sahaya gömeceksin.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk 11 lerde biz üstünüz. Bizim sıkıntımız sonradan girecek oyuncumuz yok. Yedekler fecaat. Selçuk, sinan, mupdat hamle oyuncularımız :( . Başakşehirde emre, robinho hamle oyuncusu olacaktır. O yüzden baskılı oyundan ziyade hata kollayacaz diye düşünüyorum. Onlar da 60 lara kadar 0-0a oynayacaktır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En son ne zaman bi müsabakadan son 5 haftaya umutlu girmisken 50k seyirci önünde hüsranla ayrıldık

Basan bir Galatasaray olacaktır, coşkulu başlangıç bekliyorum.​

Çok iyi oynamıştık o maç ballı köpekler iki kere kaleye gelip ikisini de atmıştı aklımı kaybetmiştim o maçta sinirden

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mucizeden daha fazlasıydı. aydın salağı bomboş topu volkan malının suratına vurmuştu. neler kaçmıştı inanılır gibi değil. rahat 5-6 olurdu o maç

hadi atamayıp 0-0 bitirsek iyi. o maçta 2 gol yeyip geriye düştük. 3 şutta 2 gol buldulardı

Çok iyi oynamıştık o maç ballı köpekler iki kere kaleye gelip ikisini de atmıştı aklımı kaybetmiştim o maçta sinirden

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
her derbide böyle ballılar bütün sezon oynamadıkları topu bizim maçlarda oynuyorlar veya başka derbilerde

Geri
Üst Alt