Ligde ilk 15 dakikada sadece 2 gol atmisiz.Fener'den bile geriyiz bu alanda.Maclarimiz da cok zor geciyor bu yuzden.Icerde fark attigimiz Alanya,Pasa,Antalya ve Malatya maclari bile 2.yari koptu.

028c56b8a8e.jpeg

Icerde ilk 15 dakikada sadece Ankaragucu'ne karsi Sinan'in 1. dakikadaki golu var.Zaten bu sezon mac basindan sonuna kadar rahat gecen tek macimiz da o.Bir de gecen hafta Rize deplasmaninda Feghouli 9.dakikada atti.O macin da rahat gecme ihtimalini Cagne denen karaktersiz kazma cope atti.

Yani demem o ki ilk 15 dakikada golu bulamazsak yine mac zor gececek demektir.

Gecen sezon ilk 15 dakikada 11 golle lig lideriymisiz bu arada.

Biz içeride 35 maçtır kaybetmiyoruz.30 galibiyet ve 5 beraberlik.

Ligde tam 18 maçtır kaybetmiyoruz.

Başakşehir son 6 maçın sadece 2 tanesini kazandı.

Bu 6 maçta sadece 7 gol attılar.

Bu 6 maçlık dönem öncesi 8 puan öndelerdi ve bu dönemde bu avantajı tamamen yediler..

Deplasmanda 3 maçtır kazanamıyorlar.

Biz tam kadroyuz..

Başakşehir'in orjinal stoperleri ve emre olmayacak büyük ihtimal.

Tüm şartlar bizim lehimize karşımızda köşeye sıkışmış bir boksör var son yumruğu atıp yıkmalıyız yarın..

Ligde ilk 15 dakikada sadece 2 gol atmisiz.Fener'den bile geriyiz bu alanda.Maclarimiz da cok zor geciyor bu yuzden.Icerde fark attigimiz Alanya,Pasa,Antalya ve Malatya maclari bile 2.yari koptu.

028c56b8a8e.jpeg

Icerde ilk 15 dakikada sadece Ankaragucu'ne karsi Sinan'in 1. dakikadaki golu var.Zaten bu sezon mac basindan sonuna kadar rahat gecen tek macimiz da o.Bir de gecen hafta Rize deplasmaninda Feghouli 9.dakikada atti.O macin da rahat gecme ihtimalini Cagne denen karaktersiz kazma cope atti.

Yani demem o ki ilk 15 dakikada golu bulamazsak yine mac zor gececek demektir.

Gecen sezon ilk 15 dakikada 11 golle lig lideriymisiz bu arada.

İşin enteresan yanı da ikinci devrenin ilk on beş dakikası golde coşturmuşuz, Fatih hoca devre arası soyunma odasında odunu veriyor herhalde.

Temkinli olmakta fayda var ama koyup sampiyon olacagiz diye dusunuyorum. Benim tek endisem hakem ve cakne midir, kağnı mıdır o herif. Yakaladigi firsatlari cömertce harcar, sonrasinda cücü akbile bir penalti calar. Ondan sonra cevir maci cevirebilirsen.

duran top ve özellikle lehimize penaltı olmamalı kesinlikle macın kaderini bunlar belirliyecek.

Son bir görev aslanlar...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Inanilmaz bir sekilde gergin ve heyecanliyim. 1-0 olsun bizim olsun baska birsey istemiyorum be

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

İçimden bi ses beklenin aksine maç kolay geçecek diyo.Geçen sene sahamızda oynadığımız Malatyaspor maçı gibi geçeceğini düşünüyorum..

Geçmiş istatistikleri kenara bırakın öyle bir maç ki ligin başından itibaren ki maçlara bakmaya gerek yok final gibi tek maça çıkıyoruz oynanan oyun bile farklı olacak hatta daha tutkulu olacak finallerin takımıyız tribünde de 52 bin aslan olacak başakşehir'in bu atmosferi dahi kaldırabileceğini düşünmüyorum bu atmosfer de Real Madrid, Manchester, Juventus gibi takımlardan istediğimiz sonuçları aldık ki bu maç şampiyonluk maçı motivasyonu çok daha yüksek olur

Geri
Üst Alt