Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.917
- 51.971
- 3.683
Daha kötüsü var.Serdar Taşçı'yı oynatır.Bizim maça 3-5-2 çıkamayacağı için Serdar banko oynar..Puyol Sadık yok ki başakşehirde topu daha dakika birde kaptırsın![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha kötüsü var.Serdar Taşçı'yı oynatır.Bizim maça 3-5-2 çıkamayacağı için Serdar banko oynar..Puyol Sadık yok ki başakşehirde topu daha dakika birde kaptırsın![]()
o postun yanıtı ilgilenmiyorum olacaktıNe sergeni![]()
reis gercekten sergensen ayıp ediyosun bak.Ne sergeni![]()
Sergen de mi Selçukla sözleşme yenilememizi istiyoo postun yanıtı ilgilenmiyorum olacaktı![]()
hayır Fatih hoca ne isterse onu istiyoSergen de mi Selçukla sözleşme yenilememizi istiyo![]()
Sergen, bu sen misin?İçimden bi ses beklenin aksine maç kolay geçecek diyo.Geçen sene sahamızda oynadığımız Malatyaspor maçı gibi geçeceğini düşünüyorum..
Değilim.Madem böyle bi totemi var gelmezdi diye düşünüyorum..reis gercekten sergensen ayıp ediyosun bak.
böyle anlaşmamıştık
yüzdük yüzdük kuyruğuna kadar geldik
LÜTFEN

Taraftarın geneli öyle düşünmüyo mu?hayır Fatih hoca ne isterse onu istiyo
Sergen, bu değil..Sergen, bu sen misin?
ne bilem, heralde selçuka 2 milyon pound vermeyi hiç kimse istemez gibiTaraftarın geneli öyle düşünmüyo mu?
Onu kimse istemez ama Tl üzerinden bi sözleşmeye hayır demem..ne bilem, heralde selçuka 2 milyon pound vermeyi hiç kimse istemez gibi
8 10 milyon tlye gönlün razı gelir miOnu kimse istemez ama Tl üzerinden bi sözleşmeye hayır demem..
Selçukla kesin sözleşme yenilenecek.Jübilesini yaptıktan sonra Fatih hoca onu eğitime gönderecek.Hakan Balta'yı da gönderdi.Selçuk için Fatih hoca ilerisini düşünüyo..8 10 milyon tlye gönlün razı gelir mi
ben de bu düşünceye :red: böyle bakıyorumSelçukla kesin sözleşme yenilenecek.Jübilesini yaptıktan sonra Fatih hoca onu eğitime gönderecek.Hakan Balta'yı da gönderdi.Selçuk için Fatih hoca ilerisini düşünüyo..