Hükümet destekli Başakşehir, VAR desteğiyle kümede kalan Şikebahçe, teşvikçi Rize başkanı, tinercilerin Fiko'su. Her yerden alaşağı edilmeye çalışılıyor iken yönetimin susması kabul edilemez.

Genel averaja kalıyor iş di mi doğru bu kötü oldu işte.
Aynen.
Öndeyiz o konuda şu an artı dokuz ama düşük ihtimal olsa bile bizim maç dışında diğer iki maçlarında farka giderler ise sıkıntı olabilir malum bizim son maç deplasman.

Bugün ben kaybedeceklerini düşünüyorum ve umuyorum. Böylece son iki maç için beraberlik kredisi doğuyor. Bu haftaya kazanmayacağız anlamına gelmesin ama böylesi zor bir süreçte, ki daha da zorlaştırmak için herkes seferber olmuş durumda böyle stratejik avantajlar iyidir.

Aynen.
Öndeyiz o konuda şu an artı dokuz ama düşük ihtimal olsa bile bizim maç dışında diğer iki maçlarında farka giderler ise sıkıntı olabilir malum bizim son maç deplasman.

Bugün ben kaybedeceklerini düşünüyorum ve umuyorum. Böylece son iki maç için beraberlik kredisi doğuyor. Bu haftaya kazanmayacağız anlamına gelmesin ama böylesi zor bir süreçte, ki daha da zorlaştırmak için herkes seferber olmuş durumda böyle stratejik avantajlar iyidir.

Bugün maç istedikleri gibi gitmesin kırmızılar da uçuşur her türlü avantaj bizim için.

Kesilmesin ağlamanız, göz yaşları sel olsun.. Gözlerinizin içine sokula sokula alınacak bu maç , çekemeyenler de kapatır tvleri kupa töreninde... Sadece bu sene değil , gelecek senelerde daha çok ağlayacak zırlayacak ve şu an kabul etmediğiniz tek büyük Galatasaray gerçeğini en sonunda silkeleye silkeleye kabul edeceksiniz.. Ömrünüzün +10 yıl olması yeterli bu gerçekle yüzleşmeniz için.. Allah uzun ömür versin inşallah...

Aynen.

Başakşehir Alanya'yı her türlü yener bence.Konya'dan bile evinde 4 yemiş bir takım.

Açıkçası Başakşehir bugün kaybetse bile haftaya bizi yenerse şampiyon olur bence o yüzden.Bugün alacakları sonucun matematik olarak çok önemli olduğunu düşünmüyorum.

Şu algıları darma duman etmek lazım.O yüzden Başakşehir de Bjk de maçlarını fahiş hakem hatalarıyla kazansalar sanki daha iyi olacak bizim için.

Geri
Üst Alt