bu maça özel merdiven boşlukları dahil tıklım rıklım doldursak bize ne gibi ceza verebilirler?
Para cezası en fazla.
Özellikle basaksehir kulübesi arkası full cekmeli. Bizim teknik ekip sahaya her dk müdahale etmeli. Karşı cevap geldiğinde tribünler aşağı inecekmiş gibi boģmalı.

Para cezası en fazla.
Özellikle basaksehir kulübesi arkası full cekmeli. Bizim teknik ekip sahaya her dk müdahale etmeli. Karşı cevap geldiğinde tribünler aşağı inecekmiş gibi boģmalı.
bana kalsa bütün kombinelileri iptal edip ne kadar ateşli taraftar varsa doldururdum stada ama imkansız gibi yapmazlar bunu

tüm sezon boyunca derbiler hariç hiçbir maça gelmeyen kombineliler bu maçıda izlemei haketmiyolar zannımca çünkü hepsi iyi gün taraftarı

Yarışta olmasaydık kimse ilgi göstermezdi ki bu maçta iyi gün kötü günle alakası yok bu işin zaten derbiler için alınıyor o kombineler.

Bu maçı aldığımızda son haftaya gerek kalmadan şampiyon olmayı hayal bile edemezdik bundan 2 ay öncesinde, Bu maça 3 puan geride gelsek inanılmaz olur havasındaydık, ben çok rahatım Başağın bugün kazanacağından da emindim ama haftaya paramparça edeceğiz. En az 2 farklı KAZANACAĞIZ.

Geçen sene 2 puan önde girdiler tam kadro çıktılar beraberlik yettiği halde bile nefes aldırmadık bu sene şampiyonluk maçına çıkıyoruz tribünler daha da ateşli olacak belki de son yılların gördüğü en agresif tribün olabilir top rakipteyken değişik şeyler olacak :D

İlk yarida gol bulursak cok rahat bi galibiyet aliriz. Basaksehir geri dustugu maclarda zor gol bulabilen bi takim. Biz de kendi sahamizda iyi hucum eden one gectikten sonra skoru koruyabilen bir takimiz. Sampiyonluk maci olmasi ve taraftarin da destegiyle iyi bi galibiyetle 22. Sampiyonlugu bekliyoruz. Tek sikinti kupa finalinde sakat ya da cezali oyuncumuz ihtimali. Dikkatli olmak lazım. 2 mac 2 galibiyet 2 kupa insallah

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes bilenmeli, hunter&silvermountain nereden buraya düştük diye ağlamalı

İlk yarida gol bulursak cok rahat bi galibiyet aliriz. Basaksehir geri dustugu maclarda zor gol bulabilen bi takim. Biz de kendi sahamizda iyi hucum eden one gectikten sonra skoru koruyabilen bir takimiz. Sampiyonluk maci olmasi ve taraftarin da destegiyle iyi bi galibiyetle 22. Sampiyonlugu bekliyoruz. Tek sikinti kupa finalinde sakat ya da cezali oyuncumuz ihtimali. Dikkatli olmak lazım. 2 mac 2 galibiyet 2 kupa insallah

Kupa maçında kupayı aldığımız taktirde oyuncular lig kupasını da almak ister aslında arka arkaya olması da daha motive edici oldu sonuçta kupadan aldıkları zevkin fazlasını lig kupasını kaldırırken alacaklar :D

Şu maç normalde çoğunluk 3 puan geride olduğumuza göre hesap yapıyordu bugün aynı puanda şu maça bile girmek bile muazzam bir olay adamlar sene boyunca bizim takıma sürekli laf attılar yok kimyaları bozuluyor yok biz şampiyon olacağız yok şöyle yok böyle sonuçta 90 dk var çıkıp tüm o konuşmaları onlara yedirmemiz için büyük fırsat üstüne şampiyonluğu kazanırsak tüm sene konuşan adamlara güzel bir ders olur düşünsenize maç bittikten sonra şampiyonluk kutlaması başlayacak Başakşehir'li oyuncular soyunma odasında soğuk bir duş alırlar :D

Ona suphe yok zaten renkdas bi aksilik olmasin iste,Kart cezalisi ya da Allah gostermesin sakatlik falan.

Bu noktaya getirdiysek bitirmesini bilmek gerekiyor ilk yarıdaki Başakşehir maçından sonra 16 maçta 40 puan aldık ortalama 2.5 puan yapar ki inanılmaz bir ortalama yapıyor bu kadar emek var bence sonunu getireceğiz defans da 12 hücumda 12 kişi olacağız taraftar inanılmaz etki yapacak çünkü herkes başakşehir'den nefret ediyor o yüzden defansta ıslık hücumda bestelerle takım ateşlenir işi bitiririz ilk golden sonra tamamen dağılırlar

Geri
Üst Alt