Visca ve emre disinda tehlike yok. Emre oynamazsa buyuk avantajimiz olur. Keske su visca filan sakatlansa da rahatlasak. Her ne kadar linnes formda olsa bile yuto solbekte olmali mutlaka henriye de buyuk is dusuyor

Uğur Meleke geçen bir programda deplasman golü kuralı yok demişti. Averajımız daha iyi olduğu için biz önde oluyoruz ama son hafta Şikebahçe v2 ile oynuyoruz ve onlarda aldıkları teşvik primle rize’den daha fazla asılır maça düşme ihtimali olmasa bile.
O yüzden bu hafta çakıp işi bitirmeliyiz.

Son iki haftada bir maç kazanamıyorsan şampiyonluk yarışında olma zaten. Sivas'tan da korkmayalım ama yani.

Kesin kazanacağımızı bilsem maçı izleyemesem bile İstanbul'a gelirdim sırf şampiyonluk kutlamalarına katılmak için. Sivas maçı sonrası İstanbul'da Türk Telekom Arena'da tüm futbolcuların ve teknik ekibin katılacağı, şampiyonluk kupasının kaldırılacağı taraftara açık şampiyonluk kutlaması yapılsın. Sanatçıların şarkıcıların katılacağı, tüm futbolcuların isimlerinin tek tek okunup kürsüye çıkacağı eğlencenin hat safhada yaşanacağı bir kutlamaya gelmeyi çok isterim.

Evet koca sezon yapılan çirkefliklerin, kara propagandaların hesabının kesileceği maç geldi. Galatasaray camiasından tek isteğim bu Akbile hadlerini bildirip evlerine doğru postalamaktır.

Kalabalığından, trafiğinden falan diğer olumsuz etmenlerinden dolayı iyi ki İstanbul'da yaşamıyorum diyordum hep fakat sırf bu Galatasaray aşkımdan dolayı ve maçlara stada rahatça gidip gelebilirdim diye keşke İstanbul'da yaşasaydım diyorum şimdi. Yine de İstanbul tatil için, gezip dolaşmak için çok güzel bir yer fakat yaşamak için zor bir yer.

Ekmek parası maalesef, yapacak bir şeyimiz yok. :)
11 Haziran'daki maçımıza gidersin o zaman fazla bir şey kalmadı 1 aydan az bir süre. Küçük bir ülke İstanbul'un semti kadar nüfusu var ancak futbolda neden bu kadar ileri seviyedeler diye soruyorlardı hep hatta oyuncularının çoğunun 2. mesleği varmış marangozculuk, tesisatçılık falan gibi :D

bu maç 2 -2 biterse başak 2.li averajda avantaj saglıyormu ?

11 Haziran'daki maçımıza gidersin o zaman fazla bir şey kalmadı 1 aydan az bir süre. Küçük bir ülke İstanbul'un semti kadar nüfusu var ancak futbolda neden bu kadar ileri seviyedeler diye soruyorlardı hep hatta oyuncularının çoğunun 2. mesleği varmış marangozculuk, tesisatçılık falan gibi :D
Maça gideceğim. Zaten dönüşüm 25 Haziran'da olduğu için maçı bekliyorum.

Geri
Üst Alt