Şampiyonluk için saldırın

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk maçından da insanlar çekiniyordu, rahat olun dedik.
Az maç izleyen bir insan BJK'nin en sansasyonel galibiyeti, 7 attığı Rize deplasmanında dahi rezil oynadığını görürdü çünkü.

Aslında çekintinin sebebi rakip, rakibin oynadığı futbol vs değil, çekintinin sebebi 'ters bir sonuç olursa ne yaparım' düşüncesi.

Şundan bi sıyrılın bir kere. Yenildin diyelim, en kötü 1 şampiyonluk kaybedersin. Yine 21-19-16 ondesin, yine CL katılım şansın var, yine ligi domine etme şansın ciddi var, vs vs.

Örneğin son maçlarda FB kendi evinde timsaha yatti, Denizlispor travması yaşadı, kendi evinde GS kupa kaldırdı, BJK her sene sonuna kadar gelip 3. oluyor vs vs onlar ne yapsın o zaman direkt uçurumdan atlasinlar. Dolayısıyla 'yenilirsek ne olur'u bir kenara bırakalım.

Maça gelince, rakibin stoperlerine bakıyorum, evlere şenlik. Hedef santraforu yok, takımın beyni 38 yaşında sakatlıktan oynayıp oynamayacağı bile belli olmayan bir adam. Bir iki tehlikeli oyuncu var işte onlara dikkat edeceksin bir zahmet.

GS da öyle ahım şahım top oynamıyor ama iç saha oyununun, yukarıda belirttiğimiz güçteki bir rakibe karşı düz mantık rahat rahat yetmesi lazım.

Haa gün geliyor gününde olmuyorsun, kağıt üzerinde çok zayıf bir rakibi dahi yenemiyorsun, futbolun içinde var. Ona bir şey diyemem.

Sonuç olarak benim tahminim, yarın çok extrem bir durum tezahür etmez ise 60-70. dakikalarda kutlamalara başlariz diye düşünüyorum.

Uzun uzun kazanacagimizi yazan arkadaslara tesekkurler gercekten okuyunca insan biraz rahatliyo hafif bi gerginlik var sampiyonluk maci nede olsa buraya kadar getirdik artik yarin bitirmeliyiz. İnsallah kazanicaz.

Ve top Diagne de.. kaleci ile karşı karşıya... Diagne atıyor veeeeee

Disarda sayın seyirciler.
46181

Ben Ajax'i düşünüyorum da onlar gibi olmak istemezdim.

Deplasmanda 1-0 yen gel, evinde de 2-0 yap sonra biri son saniyede olmak üzere 3 gol ye ve elen...

Bugün Günlerden Galatasaray!!!

evet gün bugündür.

Ben Ajax'i düşünüyorum da onlar gibi olmak istemezdim.

Deplasmanda 1-0 yen gel, evinde de 2-0 yap sonra biri son saniyede olmak üzere 3 gol ye ve elen...
Aslında bir benzerini 2009'da Hamburg'a karşı yaşamıştık.
Biraz daha dayanabilseydik, belki de o yolun sonu Kadıköy'de UEFA finali oynamaya gidecekti.

Geri
Üst Alt