Sercan Yenidinç
Sarı Üye
- 25 Mart 2018
- 729
- 232
- 288
Müthiş
Videonun devamı varsa Donk’a bakın hahahahahahahaha efsaneee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthiş
Bırak yaraları büyük sergen takılsınlarŞu forumu kuşlardan temizleyin ya ben küfür edip ceza alacağım yine bu nedir ya nerde mal var foruma doluşmuş kodugumun kuşları
Valla sokacam artik bunlara afedersin. Sacmasapan konuşuyorlar halaBırak yaraları büyük sergen takılsınlar![]()
Forumca sokalım hepsineValla sokacam artik bunlara afedersin. Sacmasapan konuşuyorlar hala
Şampiyonluk için kendini feda ettin helal olsun sana daŞu forumu kuşlardan temizleyin ya ben küfür edip ceza alacağım yine bu nedir ya nerde mal var foruma doluşmuş kodugumun kuşları

Şampiyon olduk bitti abi artık,boş lakirdininin manası yok.hafta ici kupaya bakıp aglarlar artıkForumca sokalım hepsine![]()
Sen benim bu yil totemimdin kanks ibb ye o puanlari bilikte kaybettirdik. baya cildirdin ama idare etVay be ne şampiyonluk resmen sahadakiler kadar koştum ekran başında, Son maça kalmadan şampiyon olmayı hayal bile edemezdim valla inanılmaz bir 2. yarı oynadık Başakşehir resmen abondone oldu 4 gol attık 15 dakikada inanılmazdı cidden. Böyle bir sezonda 6 ay forvetsiz,cezalarla ve büyük algılara rağmen 1. bitirmek billur ister. O billurda hocada var 8 şampiyonluk ile tarihi tekrar yazdı