Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.254
- 73.775
- 5.188
Beyler seneye küçük başağı tokatlıcaz hazır olun. Fb visca,mahmut,mert,irfan ve emreyi istiyonuş. Emre zaten geldi sırada 4 başaklı kldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların tamamını paket yapıp en acil şekilde kapının önüne koymalıyız.Hepsini toplasan bir adam yapmıyor.Böyle bir rezillik olmaz.
ikinci golü görmedim ama harbiden ilk golde ismaile suçlu demek için kimyasal etkisinde falan olmak lazımHala ismailin suçu olduğunu söyleyen futbol cahilleri görüyorum.İki golde de ismailin yapabileceği birşey yoktu bırak ismaili neuer olsa boş savunmacılar ayakta uyuyor şu donku bu maçta neden oynatırsın ki
Beyler seneye küçük başağı tokatlıcaz hazır olun. Fb visca,mahmut,mert,irfan ve emreyi istiyonuş. Emre zaten geldi sırada 4 başaklı kldı
Avrupa cezası mı yoksa transfer mi? Avrupa alırlarsa battı balık yan gider deyip alırlar hrpsiniCeza almazlarsa olabilir.
Bunların tamamını paket yapıp en acil şekilde kapının önüne koymalıyız.Hepsini toplasan bir adam yapmıyor.Böyle bir rezillik olmaz.
Bu Emre dediğin çubuklu tosun diye tabir edilen Emre mi?Beyler seneye küçük başağı tokatlıcaz hazır olun. Fb visca,mahmut,mert,irfan ve emreyi istiyonuş. Emre zaten geldi sırada 4 başaklı kldı
Avrupa cezası mı yoksa transfer mi? Avrupa alırlarsa battı balık yan gider deyip alırlar hrpsini![]()