Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 75.830
- 84.744
- 5.003
Bu kodumun hamsileri maçtan öncede dediğim gibi ne zaman işler yolunda gitse,bütün olumlu havayı bozuyorlar.Ananızı seveyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benım ıcım rahat fatih hoca oyuna gırıp 3 gol atıp cevırecektırNaber kötü gün taraftarlari.
Hocam işini bilirmi yoksa ?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İkinci takımım değil iftira atmayalım bursa kadar kayseri kadar adana demirspor kadar ikinci takımım trabzon...Benim iki düşmanım var 1 numara fener iki numara beşiktaş bu kadar dediğimbirak trabzon'u övmeyi.2. takımın Galatasaray düşmanı bunu kabul et.
İkinci takımım değil iftira atmayalım bursa kadar kayseri kadar adana demirspor kadar ikinci takımım trabzon...Benim iki düşmanım var 1 numara fener iki numara beşiktaş bu kadar dediğim
Mukemmel orta sahamiz oldugunu dusunen arkadaslar var gercekten forumda. Inanilir gibi degil. 4 buyukler arasinda en zayif orta saha bizde. Forvet yok. 4-2-3-1 den vazgecmemiz lazim once. Bu takim 4-2-3-1 oynamaz.
İkinci takımım değil iftira atmayalım bursa kadar kayseri kadar adana demirspor kadar ikinci takımım trabzon...Benim iki düşmanım var 1 numara fener iki numara beşiktaş bu kadar dediğim