ben hoca olsam devre arası tekme tokat dalarım bu belhanda'ya mac sonu da kovarım feghouli ve belhanda'yi

Kazanan takım değişmez düşünsesine ben.. neyse önümüzdeki haftalara bakalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar,Rodriguez,Ndiaye yedek.Afedersiniz ama Ahmet,Sinan ve Belhanda'nın üstüne otur!

Kadıköy gibi bütün stadlar bize fobi oldu ne bicim takım bu böyle anlamıyorum ki

aman değişiklik yaparsın hocam. takım 40 dkdır oynamıyor bilmem farkında mısın

Gerizekalılar önce maiconu kiralamaya çalışıp beceremediler şimdi de belhanda,daha sonra da bir tane bile forvet alamayıp iyice tüyü diktiler,bu adamlardan zaten birşey beklemiyorduk şimdi tamamen sattılar takımı. Devre arasına kadar bi halt olmaz bu takımdan.

belhandanın adını şampiyonlar ligi listesine yazanında abv başka bişey demiyorum..

Orta saha toparlanması için n diaye girmesi lazım forvete feguli çek kanata rodrigues

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam neyi bekliyorsun elinde adam olmasa tamam N'diaye Rodriguez için neyi bekliyorsun ?

Ultraslana da tesekkürler

eksikler varken gittik Emre icin 4 milyon ödedik

Bir tarafta sarı-kırmızı Kayserispor var catır catır top oynayıp, 10 kişi kalmadına ragmen, rakip sahada Feneri yenen..

Obir tarafta yine sarı-kırmızı hiçbir b.k oynamayan, futbol fakiri Galatasaray... Vah vah vah..

Bu iş sadece forvet olayı degil.. Hiç kimse yönetime sövmesin yine.. FT ne dersin???

İnan edinden başka icraatı olmayan bir başkanın takımı ancak böyle olur

Geri
Üst Alt