gafletin kralı sende.herifler bizden fener'den bile daha çok nefret ediyor sen hala bik bik.2 kere gideceğim dedip gitmedin.buradan belli ne olduğun
Sen ne biçim moderatörsün de böyle konuşuyorsun??? Sen bana mention atmadın mı? Sonra da diyorsun neden yazıyorsun diye kendinde misin? Hep siz yazıyorsunuz cevap ver diye cevap verince de neden cevap veriyorsun diyorsunuz???

Beyinsiz bir futbol oynanıyor sahada şu anda, hiç doğru düzgün bir pas atayım falan yok, top nereye giderse artık
Aldıkları paralardan utansınlar rezil herifler

İyiki Alanya'ya 6 tane attık. O maçta ilk yarıda bu maçtan daha rezil bir futbol oynadık

Bu şerefsiz camianın bizi bu duruma düşürmesini kaldıramıyorum. Buna kim sebep oluyorsa yatacak yeri yok. Zamanında yaptıklarımızı düşünüyorum da çok yazık. İnşallah gün gelir bize muhtaç olurlar. O gün düşene bir tekmede biz vururuz. Sinirden patlamak üzereyim.

.Bu maci hocaya yazarim.Belhanda denen srefsizi oynatmaya dewam et hoca.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu maç ilk hafta oynansaydı keşke, belki ozaman bişeyler değişebilirdi.
Abv yönetim, Kına yakarsınız artık bitaraflarıniza

belhandayı kovup gomisi tutup forvet ve stoper almak lazımken takımı ne hale getirdiler
yazık yahu

yonetime msj veriyomuş hmm hocam muthis msj yazar aysallada yazışırdı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tarihi skor gelecek galiba. Bu sene de deplasmanlarda döküleceğimiz belli oldu. Transfer yapma şansımız da yok. Şimdi transfer yapmayan yönetim ve inadından ve ben yaparım düşüncesinden vazgeçmeyen F.Terim ne yapacak bakalım. Eğer forvetsiz bir anlayış yerleştirip, bir oyun planı hazırlayamazsak lig ve CL büyük hüsran olabilir.

adım kadar eminim kırmızı cezası bitsin belhanda yine 11e dönecek bukadar eminim.

Son dakika evrakları yetişmediği için mecburen elde kalan Maicon neden mücahadele etsin ya da neden umursasın ki?

Geldiği günden beri faydasından çok zararı olan Belhanda'nın bundan sonra nasıl katkı vereceğini düşünürsünüz?

Forvet oyuncusu olmayan takım mı olurmuş, birisi bunu izah edebilir mi?

Bunların sorumluları kim acaba?

Ben Yönetim olduğunu düşünüyorum, şayet Terim Belhanda gitmesin ve forvet istemiyorum demişse tüm sorumluluk ondadır değilse bu yönetim tez vakitte yol alsın.

Madara olsuk 45 dakika da şu rezillerden.

Alanya ya 6 atmamız tüm sezona mal oldu belki de o maçta da berbattık aslında alanya çözülünce goller gelmişti

TT

Bugün de ego orgazmı olduk.

Geri
Üst Alt