Terim,sever 6 yedirmeyi.
doldur boşalt kaos futbolun kadar başına taş düşsün.
Şimdi içten içe düşünüyordur;acaba kendimi milli takıma nasıl atarım diye.
Acaba tupçü'yu mu arasam diyordur.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Maicon zaten kötü idi ki. Alanya takim mi ki maicon iyi oynadi dedik. Maicon dünyanın en agir stoperlerinden biri.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
suç maiconda değil son dakika apar topar satmaya kalkmaktı.

adam niye oynasın ki. brezilyalı topçu işte

İki pas yapın top kapın ya bu takım niye böyle bezmiş gibi oynuyor? O 3.gol neydi adam elini kolunu sallayarak içeri girdi. Bu takımı Allah korumuş city bayern psg vs. Gelmemiş yoksa 8 tane yerdik.

Bu Belhanda açık ve net HAİN

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando sakatlik sonrası çöp dedigimizde elestirenler işte görüyorsunuz adim atamıyor

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan 11 e 11 olsak yine hadi bi umut diyecegim ama bu maci katleden kisi belhandadan baskasi degildir.

Bütün suç Belhanda'nın mı ? Savunulacak yeri yok ama Belhanda atıldığında skor 2-0 dı. Bütün suçu Belhanda'ya yüklersek daha çok puan kaybederiz.

Büyük takımlara karşı süperiz tudor varken eziliyorduk hocam mutis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sen ne biçim moderatörsün de böyle konuşuyorsun??? Sen bana mention atmadın mı? Sonra da diyorsun neden yazıyorsun diye kendinde misin? Hep siz yazıyorsunuz cevap ver diye cevap verince de neden cevap veriyorsun diyorsunuz???

yazdığımda hiçbir hakaret yok.ben mention atmadan önce de yazıyordun.benle alakası yok.

o küfürlere rağmen hala fikrine değiştirmediysen biraz sert konuşmaya da katlanacaksın.zaten bir daha muhattap almam seni rahat ol.

ABV kaç aydır 1 stoper 1 forvet alın yeter diyoruz. 3 defansımız var 3 ü de çöp mq. bıktım lan bıktım neden her iyi gittiğimizde kendi kendimizi baltalıyoruz. o belhandanın da ... ben bu arada. fark yiyecez

Albayrak'ın Terim'in izni olmadan Gomis'i satabileceğini mi sandınız?

Yok hocaya stoper almadılar forvet almadılar...

Geçiniz.

Bu rezilliğin bizim için tek bir iyi yanı olabilir. Hoca radikal kararlar alır ve gerekli cezaları keserse böyle bir sonuç bizim açımızdan iyi bile olabilir. Bu maiconun sabote ettiği kaçıncı maç. İlk gol adamını bırakıp basmaya gidiyor ve yarım yamalak uzaklaştırıyor ve geçen haftaki pozisyonun benzerini veriyoruz. İkinci üçüncü goller zaten evlere şenlik, ya tamam yavaşsın da Yusufa geçilmek hatta fark yemek nedir ya, Abdulkadir değil ya bildiğin Yusuf. Belhandanın bu yaptığı kaçıncı aptalca hareket inanılır gibi değil. Tamam takım genel olarak kötüydü de resmen sabote ettiler takımı.

Merak ediyorum, bizim teknik ekip Trabzon- Sivas maçını izledi mi. İzleseydiyseler nereleri ile izlediler. Sadece bunu merak ediyorum. Zira çıkan kadro izlemediklerinin ispatı , ya da umurlarında olmadığının.

Bu takim bu Sinan ve Eran kazmasıyla geri düştüğü hiç bir mac çeviremez aha buraya yazıyorum.

Geri
Üst Alt