Hoca serdar nerde serdar? Bok mu var bu ahmette ne gördün? Kenarda rodrigez oturuyor ama sinanı oynatıyosun , ndiaye gelmiş belhanda oynuyor. Forvette kalas eren oynuyor.

Gelen giden oyuncuları görünce şaşıracaksınız sorumluluk alıyorum dedin , sene sonu hesabını verirsin bu sorumluluğun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O kadar kolaydiki her sey.

Kadroyu koruyup 3 tane adam kiralayacaktin. Santrafor orta saha stoper.

Belhandayida satacaktin.

Bu kadar ulan bu kadar.

Gittiler sacma sapan seyler yaptilar. Herifler bildigin yonetmeye tepki olarak bir araya gelmisler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ereni çıkar, onyekuruyu ileri al, selcugu al, kontra ile gol bulmaya calis. Yoksa 5-6 olacak.

Takimin en kotu 3. oyuncusu en onemli numaralar almislar.

Eran. 9
Malhanda. 10
Sinan. 11

Allahtan C grubuna düşmedik düşseydik 6 maç sonunda atılan gol 1 yenilen gol 32 puan 0

Bize müstehak,
ilk 11 de sinanla erenle bu kadar.
Allah belanı versin yönetim...

GALATASARAY kimsenin çiftliği değildir, kafana göre leş topçuları oynatamazsın, sen de herkes gibi bu kulübün elemanısın , sahibi değil !

1200881_620x410.jpg

Bu futbol anlayışıyla CL de bizi delik deşik ederler.. Olay forvet olayı degil.. çok sinirliyim çok.. Elini kolunu sallaya sallaya gelip golunu atıyor. Rezil bir takım var sahada.. Allah kahretsin yaa

belhandanın kırmızı kötü olmasının bir daha yanıda bazı kötü şeyleri kapatacak mesela savunma hataları anormal düzeyde berbat gerçekten

bu arada mariano yaşlaniyor yerine ola aina gibi birinu. alsak dedigimdr beni linc etmislerdi. Ligin basindan beri çok kötü bu adam.

Ft yede güzel fırsat verdi yönetim artık mactan sonra yönetime topu atıp kurtulur forvet alsakta bu dönem takım bişey calısmamış yine yenilirdik buyuk iht

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhandaya yine laf yok galiba ugurdan

Abı hala fatıh terıme sallıyorlar pesss adam 4 tane adam ıstedı alamadınız yazıklar olsun bu aksam ısıtfa edın

Geri
Üst Alt