Mactan once de dedim Ahmet yerine Serdar oynamali diye

Maicon - Ahmet tandemi facia, ostersunds maclarinda oynayan ikili, bu ikili berbat bir ikili

Selcuk hamlesi bekliyorum

bu arada mariano yaşlaniyor yerine ola aina gibi birinu. alsak dedigimdr beni linc etmislerdi. Ligin basindan beri çok kötü bu adam.
linnes nasıl kesmişti gene bu geldi oynamaya başladı. hakettiğini söyleyen ezbercidir net. linnes'in hakkı yenmeye devam ediyor, oynarken kesiliyor bir anda. gariban adam ya. ah bir norveç çetesi olsaydı şöyle maicon, muslera gibi kankaları olsaydı...

Belkı cevırırız beyler hocaya fazla sallamayalım

Adamlar bizi yenmekten sıkıldı artık heyecan filan duymamaya basladılar.
Vodafone'a gidiyosun orda aynı
Saracoğluna gidiyosun aynı
Bir takımın derbi istatistigi bu kadar mı les olur yeter ulan

Şu maç erene laf eden 1 gram toptan anlamıyordur gomis olsa daha kötü oynardı bu tarz maçlarda forvetin neyine kızacan.. Hala belhanda Sinan gibi bu takımda ancak yedek olacak adamlar 11 başlıyor.. Alanya maçında cezalıydım hayırlı bir galibiyet olmadı stoper de almadık forvet de en kötüsü ise belhanda ve sinan 11e kapağı attı.. Dombili feghouli in ölüsü Sinan'ı top diye oynar.. Belhanda zaten topçu dan saymıyorum bile.. Hoca 6-0a aldandı badou ve garry acil dönmeli garry sakata da feghouli oynar..

Aziz-Donk oynasin savunmada ya

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Hem defansta, hem de forvette bu kadar eksik varken tüm parayı emre' ye yatırdılar.

Sözüm ona Galatasaray' lı, ama neredeyse her takımla görüşmüş, şampiyonlar liginde oynamayacaksa gelmeyecek olan Emre' ye..

Tarih sizi affetmeyecek Cengiz ve Albayrak.. Bunu taraftarda unutmayacak !!!

mariano bitik , belhanda ihanet etti, macion ve fernando kaplumbağa gibiler ve fatih terim,son valsi oynar ve bir bahane ile kaçar keza adam bunca yıllık hocalığına rağmen taktik falan hak getire..

Galatasaray’i gectim, hicbir birinci ligde oynamayacak Onyekuru’ya bazilarimiz futbolcu muamelesi yapiyor ya

Geri
Üst Alt