Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando
Ndiaye Belhanda
Onyekuru Emre Garry

4-6-0

SurprisedDerdiyok.jpg

------------------------------------------------Muslera-------------------------------------
Mariano----------------------Maicon-------------------------Serdar--------------------Nagatomo
------------------------------------------------Fernando-----------------------------------
Garry---------------------Ndiaye------------------------------Emre--------------------Onyekuru
------------------------------------------------Eren---------------------------------------

Güzelim Kadroya bir Forvet cok gördüler

Muslera
Fernando
Garry Belhanda Emre Onyekuru
Eren

+ Donk , Linnes , Selcuk , Ozan , Feghouli , Sinan , Ndiaye

12 puan yapalım

Feghoulinin oynama zamani geldi artik, adami kazanalim artik. Takimin net en iyi oyuncusu, faydalanmamiz lazim. Sinan icerde Alanya karsisinda sov yapar ama Trabzon deplasmaninda kaybolur.

Muslera
Fernando Belhanda
Fegh Emre Onyekuru
Eren

Feghoulinin oynama zamani geldi artik, adami kazanalim artik. Takimin net en iyi oyuncusu, faydalanmamiz lazim. Sinan icerde Alanya karsisinda sov yapar ama Trabzon deplasmaninda kaybolur.

Muslera
Fernando Belhanda
Fegh Emre Onyekuru
Eren
Feghouili mariano ile iyi bir kanat oluşturuyor, teknik olarak gerçekten sinan mariano ikilisinden iyidir

Belhanda yerine ilk yarı ndiaye oynasın, belhanda Sonra dan girip çökmüş bir orta sahada daha iyi iş yapar

İlk puan kaybımız olacak hatta yenilme ihtimalimiz olan maç bakalım o futbolu yönetenlerin üstünzekası mı taraftarın öngörüsü mü galip gelecek..Futboldan kim anlıyor görücez bir forvet deyip geçmeyin muazzam kadroyu mındar ederler işte böyle.

Sinyor tepki olsun diye Eren’i oynatmayabilir aslında benim takımın forveti değil imajı olarak yönetime çakar imparatorun sağı solu belli olmaz

baslıktaki sinerji muazzam,vasat kadro diyen değişik arkadaşlar mı dersin,kaybederiz diyen mi?he la he.gecen sezon siz forumdayken iyi sampiyon olmusuz.iyki bilerek ceza almısım.yoksa söverdim stresten olumsuz yazanlara,gecen sezon o son 3 haftada...

sert bi maç olacak ne yazıkki,bunların trübünler sorun cıkarabilir.umarım golleri atarız da,salak salak hareketler yaparlar 2013te bjklilerin yaptıgı gibi,hükmen maglup olurlar inşallah bu hamsiler.normal kazanırsak daha iyi olur tabi.

Sinyor tepki olsun diye Eren’i oynatmayabilir aslında benim takımın forveti değil imajı olarak yönetime çakar imparatorun sağı solu belli olmaz
Bende böyle birşey bekliyorum, forvetsiz oyun ve yenilgi olursa maç sonunda fatih hoca çok ağır konuşmalar yapar. Takımdaki tüm pozitif enerji dağıldı, herkes bir yenilgide patlama noktasında şu an.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu macta puan kaybı yasamazsak sürpriz olur.
Puan kaybı olmazsa bu Fatih Terim sayesinde olur. Böyle sahtekar adamların olduģu bir yerde bu kötü sinerjiyi sadece hoca dağıtır.

Bu macta Eren oynamayacak bence de kontra oynayacagiz beklentim asagidaki kadro orta saha diamond dizilis ; Muslera-Mariano-Maicon,Serdar,Nagatamo-Fernando,Belhanda,Ndiaye,Emre-Rodri(Veya Onyekuru)-Onyekuru (veya Sinan)

Geri
Üst Alt