Gomis akhisar macın da oynadı kupayı kaybettik eren üc lig macın da oynadı ücünü de kazandık bu gomis yok forvet yok kazanmayız yok kazanmazsak suclu yönetim diyen kisileri kaale almayınız bu macı vura vura alacaz trabzon bize dayanamaz.
Ligde ki üç maçlarını da seyrettim onyekuru rodrigues ve akbaba üçlüsüyle baş edemezler.

Fatih hoca'dan hedefimiz lig,cl için kadro yetersiz iması bekliyorum bu tarz bir açıklama yapacaktır....net şekilde söylemese de yönetime gönderme yapar

bu maç için olmasa da sezon tam Ali Yavuz Kol'a şans tanıyor takımda forvet yok,belki de hoca a takıma alacak bu hafta....bir anda kendini 11de bulabilir...

Ulan şeytan diyor şu maçı kayıp et şu yönetim nasıl bı hata yaptıklarını anlasinlar ama iş işten geçti ne olursa olsun takım kazanmali herkes gelir gider asalet kalır

Eren sakatlanacak zaten 1-2 maç sonra. O zaman sahte 9 larla napoli tarzımsı oynarız. Ama bu maç sahada daha önemli olan ndiaye-fernando-emre-belhanda nın aynı anda sahada olması Bu maçı kazasız atlatalım hoca milli arada bir şeyler düşürecektir. Ama bu yönetiminin basiretsizliğini örtmeyecek tabii ki

Eren sakatlanacak zaten 1-2 maç sonra. O zaman sahte 9 larla napoli tarzımsı oynarız. Ama bu maç sahada daha önemli olan ndiaye-fernando-emre-belhanda nın aynı anda sahada olması Bu maçı kazasız atlatalım hoca milli arada bir şeyler düşürecektir. Ama bu yönetiminin basiretsizliğini örtmeyecek tabii ki
çok iyi bir ortasahamız var bu seferde forvetimiz yok geçen sene forvetimiz vardı ortasaha SOS veriyodu :D

kolay kolay maç kaybetmeyiz,forvet alamadık diye patates değil takım,orta sahamız kanatlarımız falan adam yer

çok iyi bir ortasahamız var bu seferde forvetimiz yok geçen sene forvetimiz vardı ortasaha SOS veriyodu :D

Şuan takım gecen senenin baslarındaki takım ve Forvet yok sadece. Takıma Yedek transfer ettik ilk 11 oyuncusu değilki. Henry den haric o ilk 11 deki tek transfer herhalde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şuan takım gecen senenin baslarındaki takım ve Forvet yok sadece. Takıma Yedek transfer ettik ilk 11 oyuncusu değilki. Henry den haric o ilk 11 deki tek transfer herhalde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ndiaye yeter bile bunlara ama gomis olsa çok iyi olurmuş

Top bizdeyken

1707532_Galatasaray_SK.jpg

muazzam olmuş , yerli messi emre akbaba için biçilmiş kaftan bir diziliş

Stoperleri Mustafa akbaş ile yeni iranlı zaten bu maçı zorlanmadan alırız

Ulan bide bu hamsilere yenilirsek sinir krizi geçiririm gerçekten. Yeter ulan bunların oraya buraya çarparak attıkları goller bize neyse ki Denayer yok, millete gelince şamar oğlanı olup, sessiliğe bürünen tribünler bu akşam yine savaş alanına çevirirler sahayı şu kamilleri tokatlayalım da forvet almış kadar sayacağım kendi adıma.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trabzon son yıllarda çok antipatik bir takım oldu.Bunlara karşı puan kaybına tahammülüm yok.İnş 3 tane yerleştirip döneriz.Kuşların umudunu kırmalıyız.Puan kaybı durumunda rüzgarın yönü değişir.Ki öncesinde fenerin Kayseri’yi o kadar kolay geçebileceğini düşünmüyorum(Var devreye girip kıyak geçmezse)

rezalet stoperlerini pres manyağı yaparak boş kaleye goller atmalıyız

Geri
Üst Alt