Transfer süresi devam etseydi çok hayırlı bir mağlubiyet olacaktı. Lakin iş işten geçti. Forvet alınmamasını eleştirmek suç oldu neredeyse. Bu maç bir kez daha gösterdi ki bu takımın bir forvet değil iki forvet 2 stopere ihtiyacı var. Para bahanesi yapmasınlar. Para yoksa Emre niye alındı?
Ayrıca Emre'nin fiziğini geliştirmesi gerek. Geçen seneki gibi sert deplasmanlarda puan kayıpları çok olacak. Bu takımı 3 kulvarda nasıl 1 değil yarım forvetle bıraktılar inanılır gibi değil. Fatih Terim bunu kabul edecek bir hoca değil. Çıkıp adam gibi açıklasınlar. Çok sıkıntı yaşarız forvetsiz. Maicon, Serdar, Ahmet ile bu iş olmayacak bu sene.

Transferde sorumluluğu ben alıyorum diyen Fatih Terim değil miydi? Yönetim Gomis'i zorla mı gönderdi? Hayır. Gomis satıldıktan sonra az da olsa yerini dolduramama ihtimali her zaman vardı ve bunun sorumluluğunu da FT aldı. Şimdi millet hocaya kızanlara saydırıyor inanılmaz. Tabii ki yönetim sığırlıklar yaptı ama FT hocamı da o kadar suçsuz bulmuyorum şu tabloda.

Ilk defa Fatih Terimin takimini bu kadar kotu gordum,Realden 6 yedigimiz bi mac vardi o macta bile bu kadar rezil değildik, bastik ettik mucadele ettik adamlar kaliteli olduğu icin catur cutur atti ama bugun resmen 3-0 yattik yaziklar olsun Fatih hocam amacin ne? Cengiz seni de Allah bildiği gibi yapsin. Dursundan bile Betersin Dursunun kurdugu kadroyla sampiyon oldun, Dursunun ekmeğini yedin yavas yavas ne olduğu ortaya.

Ulan Maicon ayni Maicon karsisina Hizli adam geldiği zaman delirtiyor zaten birde gelmis Maiconu savunuyor
Nerelerdeydin yigenim?

Arkadaslar sampiyonlar liginde maca cikmadan hukmen yenilebiliyormuyuz? Deplasmanlarda goruyorsunuz sonucu, peki orda adami ne yaparlar? Walla keske sampiyonlar liginde olmasak diye dua ediyorum, kendi copumuz bize yeter. Takimda her sezon 10 cop gidiyor, ama bu cop bitmek bilmiyor. Yonetim desen makam ziyaretinden baska bir mok bilmiyor. Fatih terim eget bu takima guvenmiyorsan gidersin, takimi bilerek rezil etme hakkin yok. Show yaptin bugun, al yonetim transfer yapmadin takim bu dedin. Peki yarindan sonra bu takim toparlanirmi? Mal bu, ne yapacagiz aglayacakmiyiz? Defans yoksa ozani oynat, belhanda gibi pisligi oynatacana gecen sezon guvendigin donku neden oynatmiyorsun. Bide zorlu bir deplasmanda neden boyle zayif bir orta saha kurdun. Erenin ne mal oldugunu biliyoruz, ozaman oynat feghuili yada Garyden birini.

Yonetimde derhal defolsun gitsin, hoca medya karsisinda sizi kucuk dusuruyor. Zaten klubu o yonetiyor.

Malesef bu camiaya asla bir adam gibi bir Baskan gelmeyecek.

kimle başlasaydı hoca maça?rodrigues yeni iyileşmiş.feghouli kullanılmıyor.serdar yeni iyileşmiş.ndiaye yeni gelmiş.bunları tak diye sahaya süremezsin.

belki donk ile başlayabilirdi ama belhanda sevdanzıdan buna da laf ederdiniz.yunus ve ali yavuz milli takımda.genclere de basvuramazdık

Hasan Sastan da biktim yahu, amatör gibi dolasiyor

hocanın tek hatası yanlıs kadro degil yaşı yetenler bilir hoca eskiden daha deliydi mac kötümü gidiyor yada golmü yedi dkkya bakmaz20.dkda bile tak tak 2 oyuncu alırdı oyuna simdi o enerjsi gitmis gibi daha sakin ve seyrediyor

eski atesli gözü kara terimi özledik

Oldu.simdi ama daha 35. Postunda Terim gibi bir hocaya.laf etmen olmadı hem de gecen senki sampiyonluktan sonraki olk TS yenilgisinde,sakin
Ulan biraz doğru anlayın. Terim istifa etse haklıdır. Bu şerefsizler hangi istediğini yaptı adamın? Kulübün ırzına geçtiler bütğn sinerjinin içine ettiler. Allah belasını versin hepsinin

Başkanım mı? Şu terımle beraber kulubu yoneten başkan mı hani şu futboldan terim sorumludur dıyen adam mı? Mıgdat diye 1 saat basın toplantısı yapan mı? Bu kulubun başkanıda yonetende terımdır başkan sadece eleman

Ne yazık kı gs böyle başkanlara kalmış durumda

Nerde lan ozaman transfeler ? adam 4 tane transfer istedi apo baskanın cıkııp 2tane forvet alacagız kesın dedi nerde lan nerdee cevap ver bana nerdee

Fatih Terim’in üç büyük hatası var.
1. Eren yerine Onyekuru’yu santrafora alıp garry ile başlayacaktı.
2. Belhanda’ya güvendiğinin yarısı kadar Feghouli’ye güvenmemesi.
3.Sinan malından ne köy olur ne kasaba.Tr kupası hariç uzak dursun bu takımdan

Bugün çıkabilecek en kötü kadroyla böylesine zor bir maça çıkıp puan kaybını garantiledi. Ha yine yenilirdik belki ama bu kadar rezil bir oyun olmazdı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rodrigues sakat.

Sakat olmasa zaten 11 başlardı.

Konuda küfür ve hakaret abartıldığı için bir süre kapalı kalacaktır.

Trabzonspor denilen ezik camiayı ağlata ağlata hoplatacağız arenada, o zaman görücekler sarıyor mu sarmıyor mu

KONUYU YINE ACACAGIM AMA:
Bunun altinda küfür eden hakaret eden fena Ceza yer benden söylemesi. Bizde Galatasaray Taraftariyiz, bazilarimiz sizlerden daha cok bagimlidir felan filan. Ben mesela Sinirden aglama noktasina geldim, ama buraya girip Sövmüyorum. Rica ediyorum böyle sacma sapan bir Günde bize daha fazla Is cikartmayin. Evet normal Yazmak zor olacak su gecen 2-3 Günden dolayi, ama hep beraber cikariz, yapariz yine'de. UNUTMAYIN EN BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK GALATASARAY

1. Yediğimiz golü biz halı sahada yemiyoruz. Biri anlatabilir mi acaba biz ne yapmaya çalıştık orada?

Geri
Üst Alt