Alp Er Senturk
Sarı Üye
- 29 Ağustos 2018
- 689
- 225
- 193
Alın bu kuşu burdan. NFVAS.Bu Fatih Terim’i derhal kovmayan yönetim,yönetim değildir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alın bu kuşu burdan. NFVAS.Bu Fatih Terim’i derhal kovmayan yönetim,yönetim değildir.
Nerelerdeydin yigenim?Ilk defa Fatih Terimin takimini bu kadar kotu gordum,Realden 6 yedigimiz bi mac vardi o macta bile bu kadar rezil değildik, bastik ettik mucadele ettik adamlar kaliteli olduğu icin catur cutur atti ama bugun resmen 3-0 yattik yaziklar olsun Fatih hocam amacin ne? Cengiz seni de Allah bildiği gibi yapsin. Dursundan bile Betersin Dursunun kurdugu kadroyla sampiyon oldun, Dursunun ekmeğini yedin yavas yavas ne olduğu ortaya.
Ulan Maicon ayni Maicon karsisina Hizli adam geldiği zaman delirtiyor zaten birde gelmis Maiconu savunuyor
Oldu.simdi ama daha 35. Postunda Terim gibi bir hocaya.laf etmen olmadı hem de gecen senki sampiyonluktan sonraki olk TS yenilgisinde,sakin
.....Fatih terime laf eden ya kuştur ya vurduruyordur!!
o antudan buraya gelip üyelik alan herkesin ..şu kuşu atın forumdan
SON DAKİKA- Hasan Şaş maç sonu Trabzonsporlu bir taraftarla kavga etti. Fatih Terim de yardımcıları tarafından zorlukla sakinleştirildi. (Fanatik)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ulan biraz doğru anlayın. Terim istifa etse haklıdır. Bu şerefsizler hangi istediğini yaptı adamın? Kulübün ırzına geçtiler bütğn sinerjinin içine ettiler. Allah belasını versin hepsininOldu.simdi ama daha 35. Postunda Terim gibi bir hocaya.laf etmen olmadı hem de gecen senki sampiyonluktan sonraki olk TS yenilgisinde,sakin
Başkanım mı? Şu terımle beraber kulubu yoneten başkan mı hani şu futboldan terim sorumludur dıyen adam mı? Mıgdat diye 1 saat basın toplantısı yapan mı? Bu kulubun başkanıda yonetende terımdır başkan sadece eleman
Ne yazık kı gs böyle başkanlara kalmış durumda
Rodrigues sakat.Fatih Terim’in üç büyük hatası var.
1. Eren yerine Onyekuru’yu santrafora alıp garry ile başlayacaktı.
2. Belhanda’ya güvendiğinin yarısı kadar Feghouli’ye güvenmemesi.
3.Sinan malından ne köy olur ne kasaba.Tr kupası hariç uzak dursun bu takımdan
Bugün çıkabilecek en kötü kadroyla böylesine zor bir maça çıkıp puan kaybını garantiledi. Ha yine yenilirdik belki ama bu kadar rezil bir oyun olmazdı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi