Samiyen'de bizi yenicek anadolu takımı göremiyorum
bu sene de yenilmeyiz
Sorun bu takımın deplasman da niye kaybolduğu
baskiya gelemiyor maicon ve ahmet gibi kazma stoperlerin varken.
en önemlisi maicon lider stoper göya.
bas bas bagirdik stoper lazim diye ama yine beceremedi yönetim.

Zor maç. Diagne bizim maiconla top diye oynamaz inşallah. İç sahada olduğu için alırız 1 farkla.

Ankaragücü'nün ezdiği bu Paşa çocuklarını folloş edip liderliği alacağımız maç!

Zor maç. Diagne bizim maiconla top diye oynamaz inşallah. İç sahada olduğu için alırız 1 farkla.
rahat aliriz, rod feg kanat oynar.
maiconun yerine donk oynasa iyi olur.
behlanda yok tam kadro izleyebilicegiz bi.
tek forvet sorun oluyor bakalim orda ne yaparlar.
ama yine eren oynar büyük ihtimal.

bu yanlis olur feg oynamali ve belhandanin yerine ndiaye.
Feghouli oynar inşallah. Haftaya şu 11 çıkarsa güzel olur ;

Muslera-Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo-Ndiaye-Fernando-Emre-Feg-Onyekuru-Eren

Rodrigues hazır mı değil mi bilmiyorum o yüzden yazmadım hazırsa oynamalı solda.

Feghouli oynar inşallah. Haftaya şu 11 çıkarsa güzel olur ;

Muslera-Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo-Ndiaye-Fernando-Emre-Feg-Onyekuru-Eren

Rodrigues hazır mı değil mi bilmiyorum o yüzden yazmadım hazırsa oynamalı solda.
güzelde maiconun yerine donk denenmeli bi.

Ankaragucu ezdi kasımpaşayi.ankaragücüne yazık oldu.bifouma yavsagi verdi maci.kasinpasayi harcamamız lazım bu mac

Paşa defansı sorunlu ama hücumu da çok iyi. Bizim gibi hantal defans hattını deli edecek ikili var; Diagne-Trezeguet.

Dikkatli olursak diagne ve trezeguet bisey yapamaz.Kasımpaşa topa hiç hakim değil.

Diagne bir pozisyonda defansa gelip top çıkarttı muazzam bir adam yav

trezege maicon-mariano 2lisini güle oynaya geçecektir

Ulan bizim yönetim hazır Kasımpaşa'dan kazıklanmaya alışmışken bari Diagne'yi alsaydık ya gerçekten iyi oynuyor adam

40574317_1827066644042645_7123808159315001344_n.webp

rezil Belhanda yok (insallah 5-8 Mac)
Maicon u da yedege atarsak aliriz

------------------------------------------Nando--------------------------------------------
Mariano------------------Serdar----------------------Donk---------------------------Nagatomo
-------------------------------------------Fernando------------------------------------------
Fegh---------------------Emre-----------------------Ndiaye-----------------------------Garry
--------------------------------------------Onyekuru---------------------------------------

hemen oynasak da lider olsak

Kasımpaşa’yı bu sene izlemedim. Adamlar 4’te 4 yapmış. Umarım bir kaza da bunlarla yaşamayız.

Geri
Üst Alt