Bence Ahmet-Eren-Belhanda-Maicon yerine Serdar-Rodrigues-Badou-Donk oynasın bu maç

40466.jpg

Kadroda sinan yazısını bile görmek istemiyorum adam fotograflı kadro atıp sinanı koymus cıldırmak uzereyim

Zaten antipatik olmayani yok bunlarin

Sinan engin
Sinan guler
Sinan gumus
Sinan kilic

ideal kadrom:

Muslera
Mariano - Maicon - Linnes
Fernando - Donk
Garry - Ndiaye - Nagatamo
Onyekuru - Eren D.

Evet 3-2-3-2 diye gidiyor. Evet Nagatamo sol açık. Evet tek stoper. Adım kadar da eminim uçar gider.

Oyunun gidişatına göre n diaye donk değişip , Emre Ndiayenin bölgesinden yardırabilir.

shoparianoyu yazmak gerçekten ilginç trezegenin arkasından nal toplar anca

sol açığı arda turan olan başakşehir hariç hiçbir maçta oynamamalı

Muslera
Linnes Serdar Donk Nagatomo
Fernando
Ndiaye Emre
Feghouli Henry Garry

Milli ara sonrasında oynayacağımız Kasımpaşa maçında; kanatlarda Feghouli ve Rodrigues, forvet hattında Muğdat Çelik ve Onyekuru, stoper hattında ise Serdar Aziz ve Donk ikilisi sahada olacak. (TRT Spor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Milli ara sonrasında oynayacağımız Kasımpaşa maçında; kanatlarda Feghouli ve Rodrigues, forvet hattında Muğdat Çelik ve Onyekuru, stoper hattında ise Serdar Aziz ve Donk ikilisi sahada olacak. (TRT Spor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

TRT Spor müthis bir habercilik basarisi sergilemis burada. 2 hafta sonra oynanacak macin kadrosunu daha simdiden ögrenmis.

Nasil mi ögrenmisler, hocanin kafasinin icindeki düsünceleri daha dünyada benzeri olmayan bir icat ile ekstrakte ederek ögrenmisler.

hazırlık macı yapmıycaz mı?

Muslera
Linnes-donk-serdar-Nagatomo
Fernando-Ndiaye
Emre
İleri üçlü de deneyeceğimiz Taktiksel işlemlere kalmış artık

Trt’nin dedigi gibi olursa ya emre ya ndiaye kesilecek

hoca bu maça 2 orta sahayla çıksın da sadiku pavelka şov izleyelim

feghouli-rodrigues-onyekuru-yunus çok iyi kanat için gerçekten
Ben feghoulinin kilidi zor maçlarda Emre yerine Orta alanda oynaması gerektiğini düşünüyorum. İleri de kesinlikle onyekuru garry olmalı. Yunus ise kısa boyuyla son 10-20dk tehlike yaratabilecek bir tipte. Artı şut tehtidi de var aniden şutları çok iyi çekiyor ters ayaklı. Ama burda soru şu Almanya deplasmanı Emre kaldıramazsa feghouli ortaya geçti diyelim. Kanatlarda onyekuru garry olsun. Peki forvette kim oynar. O seviyeyi kim kaldırabilir takımda

Ben feghoulinin kilidi zor maçlarda Emre yerine Orta alanda oynaması gerektiğini düşünüyorum. İleri de kesinlikle onyekuru garry olmalı. Yunus ise kısa boyuyla son 10-20dk tehlike yaratabilecek bir tipte. Artı şut tehtidi de var aniden şutları çok iyi çekiyor ters ayaklı. Ama burda soru şu Almanya deplasmanı Emre kaldıramazsa feghouli ortaya geçti diyelim. Kanatlarda onyekuru garry olsun. Peki forvette kim oynar. O seviyeyi kim kaldırabilir takımda
yunus kaldırır.aslen forvet çünkü.yunusu kanatta izlemek keyif.ama yunusun aek ve tunus takımıyla oynanan maçta cezasahasında neler yaptıgını gördük.ya verkaça giriyo feyk atıyo rakibe,ya çalıma diziyo.gol vuruşları da iyi.forvet için iyi olabilir.2016ya kadar forvetti zaten yunus

Geri
Üst Alt