Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.914
- 39.759
- 3.993
Bu milli arada hazırlık maçı yapmalıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Mariano Ozan Serdar Japon
Fernando Ndiaye
Emre
Feghouli Henry Garry
Zaten antipatik olmayani yok bunlarin
Sinan engin
Sinan guler
Sinan gumus
Sinan kilic
Milli ara sonrasında oynayacağımız Kasımpaşa maçında; kanatlarda Feghouli ve Rodrigues, forvet hattında Muğdat Çelik ve Onyekuru, stoper hattında ise Serdar Aziz ve Donk ikilisi sahada olacak. (TRT Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
feghouli-rodrigues-onyekuru-yunus çok iyi kanat için gerçektenMuslera
Linnes-donk-serdar-Nagatomo
Fernando-Ndiaye
Emre
İleri üçlü de deneyeceğimiz Taktiksel işlemlere kalmış artık
Ben feghoulinin kilidi zor maçlarda Emre yerine Orta alanda oynaması gerektiğini düşünüyorum. İleri de kesinlikle onyekuru garry olmalı. Yunus ise kısa boyuyla son 10-20dk tehlike yaratabilecek bir tipte. Artı şut tehtidi de var aniden şutları çok iyi çekiyor ters ayaklı. Ama burda soru şu Almanya deplasmanı Emre kaldıramazsa feghouli ortaya geçti diyelim. Kanatlarda onyekuru garry olsun. Peki forvette kim oynar. O seviyeyi kim kaldırabilir takımdafeghouli-rodrigues-onyekuru-yunus çok iyi kanat için gerçekten
yunus kaldırır.aslen forvet çünkü.yunusu kanatta izlemek keyif.ama yunusun aek ve tunus takımıyla oynanan maçta cezasahasında neler yaptıgını gördük.ya verkaça giriyo feyk atıyo rakibe,ya çalıma diziyo.gol vuruşları da iyi.forvet için iyi olabilir.2016ya kadar forvetti zaten yunusBen feghoulinin kilidi zor maçlarda Emre yerine Orta alanda oynaması gerektiğini düşünüyorum. İleri de kesinlikle onyekuru garry olmalı. Yunus ise kısa boyuyla son 10-20dk tehlike yaratabilecek bir tipte. Artı şut tehtidi de var aniden şutları çok iyi çekiyor ters ayaklı. Ama burda soru şu Almanya deplasmanı Emre kaldıramazsa feghouli ortaya geçti diyelim. Kanatlarda onyekuru garry olsun. Peki forvette kim oynar. O seviyeyi kim kaldırabilir takımda