- 9 Ocak 2014
- 33.176
- 9.463
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre kesinlikle ilk 11de olacaktır.Donk > Maicon
Serdar > Ahmet
Ndiaye > Belhanda
Feghouli > Sinan
Garry > Emre
Fernando Muslera
Mariano Perreira - Ryan Donk - Serdar Aziz - Yuto Nagatomo
Fernando Reges - Badou N'Diaye
Garry Rodrigues - Sofiane Feghouli - Henry Onyekuru
Eren Derdiyok
Maicon ve Feghouli mutlaka ilk 11de olmalı. Serdar sakat.
Muslera
Mariano Maicon Donk Nagatamo
Fernando Ndiaye
Feghouli Emre Rodrigues
Onyekuru
En ideal kadro.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kesinlikle katılıyorum. Bakalım ikisi nasıl oynayacaklar. Serdarın durumunun ciddi olduğunu düşünüyorum ben açıkçası.Şimdi benim anlamadığım Maicon çok ağır veya konsantrasyon eksikliği var diye kesilip yerine Donk oynarsa ne fark edecek ?
Donk çok mu hızlı veya Donk muazzam konsantre mi oluyor maç içinde ?
Kesinlikle katılıyorum. Bakalım ikisi nasıl oynayacaklar. Serdarın durumunun ciddi olduğunu düşünüyorum ben açıkçası.
Ne alaka. Ben Donk Serdar ikilisine karşı negatif değilim ki. Ama Serdar sakat. Ve tam iyilesti derken nüksetti. Malesef minumum 3 haftası var.hain yigit maicon oynasin diye yapmadigin sey yok fakat bosuna ugrasma OZAN KABAK oynayacak hain maicon yerine.#anladinmi
Ne alaka. Ben Donk Serdar ikilisine karşı negatif değilim ki. Ama Serdar sakat. Ve tam iyilesti derken nüksetti. Malesef minumum 3 haftası var.
Hadi inşallah o zamanne sakati ya bisey olmaz serdar aziz kpasa macinda 11de olacaktir#ok?
Normalde Ozan 'ı bir anda taraftarın önüne atmamaktan yanayım ama durumumuz o kadar kötü ki Ozan 'a sığınmaktan başka çaremiz yok artık Serdar-Ozan mı oynar Maicon-Ozan mı oynar orasını bilemem ama bu çocuğu kazanmamız lazım bu zor durumda ...Kesinlikle katılıyorum. Bakalım ikisi nasıl oynayacaklar. Serdarın durumunun ciddi olduğunu düşünüyorum ben açıkçası.
Ozan için sanki biraz riskli maç ilk maç için. Malum Diagne.Normalde Ozan 'ı bir anda taraftarın önüne atmamaktan yanayım ama durumumuz o kadar kötü ki Ozan 'a sığınmaktan başka çaremiz yok artık Serdar-Ozan mı oynar Maicon-Ozan mı oynar orasını bilemem ama bu çocuğu kazanmamız lazım bu zor durumda ...