Donk > Maicon
Serdar > Ahmet
Ndiaye > Belhanda
Feghouli > Sinan
Garry > Emre

Fernando Muslera
Mariano Perreira - Ryan Donk - Serdar Aziz - Yuto Nagatomo
Fernando Reges - Badou N'Diaye
Garry Rodrigues - Sofiane Feghouli - Henry Onyekuru
Eren Derdiyok​
emre kesinlikle ilk 11de olacaktır.

garry emre henry
eren

Muslera
Mariano Serdar Ozan Japon
Fernando Ndiaye
Emre
Garry Mugdatinho Henry

Terim artık ideal 11 i şekillendirmeli ve buna göre bir futbol oynatmalı. İlk 4 haftada ben ne oynadığımızı çözemedim. Yine yıllardır süregelen kaos futbolunda diretiyor. Bu küçük takımlara karşı kazansa da büyük takımlara karşı bize kaybettiriyor.

Şimdi benim anlamadığım Maicon çok ağır veya konsantrasyon eksikliği var diye kesilip yerine Donk oynarsa ne fark edecek ?

Donk çok mu hızlı veya Donk muazzam konsantre mi oluyor maç içinde ?

Kesinlikle katılıyorum. Bakalım ikisi nasıl oynayacaklar. Serdarın durumunun ciddi olduğunu düşünüyorum ben açıkçası.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Normalde Ozan 'ı bir anda taraftarın önüne atmamaktan yanayım ama durumumuz o kadar kötü ki Ozan 'a sığınmaktan başka çaremiz yok artık Serdar-Ozan mı oynar Maicon-Ozan mı oynar orasını bilemem ama bu çocuğu kazanmamız lazım bu zor durumda ...

Maicon-Ahmet-Sinan-Belki mariano oynamaz bu maçta. Çok açık oynuyor kasımpaşa ama sağlam ataklara çıkıyorlar. Formda bir diagne ve trzeguet var. Ben bir şekilde bu maçı alırız diyorum. Ama bu maçtaki 11 artık sezonun devre arasına kadar uygulanacağı bir 11 olur. Merakla bekliyorum

Normalde Ozan 'ı bir anda taraftarın önüne atmamaktan yanayım ama durumumuz o kadar kötü ki Ozan 'a sığınmaktan başka çaremiz yok artık Serdar-Ozan mı oynar Maicon-Ozan mı oynar orasını bilemem ama bu çocuğu kazanmamız lazım bu zor durumda ...
Ozan için sanki biraz riskli maç ilk maç için. Malum Diagne.
Ama yerine oynayacak oyuncunun ondan iyi olacağınında garantisi yok ne yazıkki stoperlere bakınca. Olur yani niye olmasın.
Fakat Serdarin durumu ciddi değilse Donk Serdar ikilisini bu maçta görebiliriz diye düşünüyorum yani hoca bence ikisini tercih eder.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozan bu macda oynayip mükemmel bir performans gösterirse bir anda ne stoper problemi kalir nede defans sorunu
Birde bu acidan bakmak lazim...

bu maç 16 eylül de mi 2 gün sonra 18 eylülde şl maçı var

Geri
Üst Alt