Şimdi benim anlamadığım Maicon çok ağır veya konsantrasyon eksikliği var diye kesilip yerine Donk oynarsa ne fark edecek ?

Donk çok mu hızlı veya Donk muazzam konsantre mi oluyor maç içinde ?

Denemeden bilemeyiz. İçerideki maçlarda Ozan, Donk gibi oyuncuları oynatalım, performanslarını görelim ona göre değerlendiririz. Maicon şu sıralar tam bir fazia.

Kadro konusunda hoca umarım en doğru kararı verir ve bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmalıyız.
Liderliğe tekrar yükselip taraftar desteğiyle güzel bir şampiyonlar ligi açılışı olmasını temenni ediyorum.
Bu maçın kurgusu Lokomotiv maçına şekil verecektir.

Muslera
Mariano Maicon Donk Nagatomo
Fernando
Ndiaye Emre
Feghouli Eren Rodrigues

Kadro bence bu olur çok istediğim bi kadro değil lakin bu ekibi bekliyorum

Maicon'un olmadigi bir ilk 11 bekliyorum

Hatta kendisini yedek kulubesinde bile görmek istemiyorum defolsun gitsin

O gereksize verecegimiz sansi ozan'a verelim

Maicon'un olmadigi bir ilk 11 bekliyorum

Hatta kendisini yedek kulubesinde bile görmek istemiyorum defolsun gitsin

O gereksize verecegimiz sansi ozan'a verelim
knk adami tribune yolladin, senin yuzunden tribunde bilet bulamazsak nolacak?

Vefakar Galatasaray taraftarina ayip ediyorsun.

Muslera çarşamba maça çıkacak maç da yüksek ihtimal cuma olacağı için yetişmesi zor olabilir.

Türkiye - Rusya maçında; adelesindeki sertleşme nedeniyle oyundan çıkan Serdar Aziz, Kasımpaşa maçında forma giyebilecek. (FutbolArena)

Muslera zor yetişecek Maicon yok yüksek ihtimalle Serdar Donk stoperde oynar. Bekler Mari ile Yuto olur.

Ortada Fernando Badou Emre ilerde de Garry, Kuru ve Eren oynar.

Feg yine yedek kalacak gibi.

Feghouli'yi hic sevmem ama CL'de ihtiyacımız olacak ve devre arası satmak istiyorsak bir sekilde takima monte edilmeli

Bence hoca da ayni sekilde düşünüyor ve Belhanda'nin yokluğunda Kasimpasa maçında ilk 11 olarak oynatabilir

Feghouli'nin CL'de motivasyonu da daha fazla olacaktır

Hamit Altintop'u hatirlayin, ligde rezil ama CL'de tas gibi oynuyordu

Geri
Üst Alt