Selcuk ve hakan balta en iyi penaltı kullanan oyuncularımızdı
Şu an da takımda penaltıcı yok.

Kolay maç olur kimse oynamasın diyorlardı bir de

Maçı açamadığımız sürece işimiz çok zor

Terim bilir hoca bilir diye diye boyle egu kibirli yaptiniz.

Israrla ben bilirim ayaklari diye fegi oynatmiyor, cunku herkes oynat diyor.

Yeter ya

Ego yapicam diye Galatasaraya neler yapiyorlar.

Eren
Garry Feghouli Onyekuru
Fernando Ndiaye
Yuto Serdar Ozan Mariano
Muslera

Fernando her topu 1500 kere dürtüyor , Sinan ve Henry deplasman için yetersiz kalıyor Erende farklı değil gerçi bilemiyorum , Hakem kararları çok lehimize oldu yoksa yenik olabilirdik.

Rakip Akhisar yerine herhangi ortalama bir anadolu takımı olsa geride olabilirdik.

İmparator Terimin hiç ettiği bir ilk yarı, forvet oynarsa sinan oynar onyekuru kanat ayrıca sağ bek mariano sıfır , oyun kurgusu yok ,komedi gibi bir ilk yarı ,imparator böyle element uydurmayı sever ama sonuç genelde hüsran olur..

ayrıca her zaman dediğim gibi fernando bütük kalitesine rağmen artık o tempo ve ağırlıkla ortalama bir maçı bile kaldıramıyor..

Onyekurudan forvet olur diyodum ama rodrigues ve sinan bu kadar etkisizken olmaz.emre de etkisiz

Terim'in duran topu kullanıcak adamı belirlememesi hep sıkıntı olmuştur. Nedense bu konulara karışmıyor. Her frikikte Drogba, Sneijder, Selçuk arasında ikna turları yaşanır 3. tercih olması gereken Drogba frikikleri baraja nişanlardı.

Akhisarda iyi bilenmis belli
Bizim maca cıkıs macı gözüyle bakıyolar
Selez oynasa şu an gerideydik

Bu takıma hic bir zaman kusursuz diyemeyeceģim sadece sampiyon olmak icin rakiplere göre yeterli kadro var. Samiyen de baska deplasman da baska oynayan takım iyi takım değildir

Geri
Üst Alt