Şu anda Emre yerine kim var 10 numara olarak? Ben şimdiki kadrodan bahsediyorum. Getir yıldız bir 10 numara rotasyon oynasınlar tamam ama şu anda en iyi tercih Emre Akbaba. Ayrıca bence hücum hattında en iyisi oydu. Onye’nin ayağına top gelmedi. Sinan ilk 15 dakika ileriye top taşımaları dışında varlık gösteremedi. Garry’i söyemeye gerek yok. Emre sağa gitti sola gitti ve bir şeyler yapmaya çalıştı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinan out eren in.
Onyekuru out yunus in
Ndiaye out donk in... Her an her ikinci sarıyı yiyecek birisi

Selçuk girer kesin oyun kurma olayını çözmek için.

Sinan ve Gerry çok kötü ilk yarı bence Ereni almalı Sinanın yerine en azından Henry sağ tarafta denenebilir.

Kazanmak sorun değil. İkinci yarı gol gelir ancak bu oyunla deplasmanların çoğunda puan kaybı kaçınılmaz.

Çakma 10 numaramıza penaltı bile kullandıramıyolar korkudan hahahahaah korner kullanamıyor ki penaltı kullansın

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu arkadaşın taraftarligindan supheliyim. Bende biraz ortamı karistirmak icin gelmis gibi bir hava sezdiriyor. Sanki penaltiyi atamadik diye sevinen bir arkadas. Kullandigi smileyler buna isaret

yav alırız maçı ne ağladınız :) alamazsak hep beraber ağlarız bir durun arkadaş...

Çakma 10 numaramıza penaltı bile kullandıramıyolar korkudan hahahahaah korner kullanamıyor ki penaltı kullansın

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu arkadaşın taraftarligindan supheliyim. Bende biraz ortamı karistirmak icin gelmis gibi bir hava sezdiriyor. Sanki penaltiyi atamadik diye sevinen bir arkadas. Kullandigi smileyler buna isaret

Seleznyov yok diye dua etmem sizce de normal bir şey mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer Eren riske edilmeyecekse Feghouli'nin Sinan'ın yerine oyuna girip takımın omurgasına yani Onyekuru'nun oynadığı sahte 9'a oturması lazım. Feghouli sırtı dönük daha iyi top tutar ve tek topla kendine yaklaşan Oneykuru ve Garry'i pozisyona sokar diye düşünüyorum.

Bu arada Nagatomo çok etkinken Mariano o akdar değildi. Çünkü önünde Sinan var.

Geri
Üst Alt