- 2 Temmuz 2011
- 140.100
- 60.189
- 5.628
neyse artık atmazFatih Terim: "Penaltıcımız Sinan Gümüş. Top da Sinan'ın elinde. Ama Garry atmak istemiş"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyse artık atmazFatih Terim: "Penaltıcımız Sinan Gümüş. Top da Sinan'ın elinde. Ama Garry atmak istemiş"
Benim için hayırlı mağlubiyet düşüncesi Trabzon deplasmanı için geçerliydi.Bu mağlubiyet rezilliktir,ahmaklıktır!Neyse artık yapacak bir şey yok, umarım ders alınır da hayırlı mağlubiyet olur. Ozan ilk 11 oyuncusu kesinlikle değil bu çok net görüldü, kupa maçlarında falan 11 oynatılabilir daha vakti var, bu maçtan sonra büyük ihtimalle Sinan inadından da vazgeçecektir hoca büyük ihtimalle... Sevindirici tek bir şey varsa maçla ilgili o da hocanın Feg'i oyuna alması, demek ki tamamen silmemiş ve şans verecek.
Tempo vs gibi eleştirilecek çok şey var hepsine eyv ama esas sıkıntı takım savunması ve defansta beyler, mutlaka çözüm bulunması gerek. Yediğimiz goller saçma sapan.
artık rutine bağladık gidip deplasmanda dağılıyoruz gelip iç sahada farklı bi galibiyet alıyoruz bi tarafımız kalkıyor sonra bidahaki deplasman yine dağılıyoruz. iyice mide bulandırıcı bi hal aldı. sizin de içsahanızın da taaaa..... diye sövesi geliyor insanınNeyse artık yapacak bir şey yok, umarım ders alınır da hayırlı mağlubiyet olur. Ozan ilk 11 oyuncusu kesinlikle değil bu çok net görüldü, kupa maçlarında falan 11 oynatılabilir daha vakti var, bu maçtan sonra büyük ihtimalle Sinan inadından da vazgeçecektir hoca büyük ihtimalle... Sevindirici tek bir şey varsa maçla ilgili o da hocanın Feg'i oyuna alması, demek ki tamamen silmemiş ve şans verecek.
Tempo vs gibi eleştirilecek çok şey var hepsine eyv ama esas sıkıntı takım savunması ve defansta beyler, mutlaka çözüm bulunması gerek. Yediğimiz goller saçma sapan.
Trabzon maçından ders almamışlar işte, belki bundan alırlar. Moskova maçına çok gereksiz anlam yüklendi, o maçta da iyi değildik sadece iştahlıydık. (bütün iç saha maçlarında olduğu gibi)Benim için hayırlı mağlubiyet düşüncesi Trabzon deplasmanı için geçerliydi.Bu mağlubiyet rezilliktir,ahmaklıktır!
sevicileri yoktu. bu sezon 8. resmi maçımız ve ilk resmi maçını bugün oynadıMuğdat seviciler vardı aha görüyoz mal gibi ofsayta düşüyor tek yaptığı bu.. Keşke yunus girseydi hiçbir halt yapmasa bile en azından 18 yaşında derdik
ozanlık bi durum yok.bu maçta suçu ozanda bulmak büyük yanlıs.maç için sevinilecek durum da ozanın 10 numara gibi oyun kurması ve onyekuruya attıgı şahane pas.ben anlamıyorum.kasımpaşa maçında ozan kral,çok potansiyelli.ama 1 maç sonra ,genclere sabredilmesi gerekmesine ragmen böyle deniyor..üstelik yanında serdar ve mariano kötü oynuyor,muslera saçmasapan hatalar yapıyor ama suclu ozan oluyor.ozana sıra gelmez bugunNeyse artık yapacak bir şey yok, umarım ders alınır da hayırlı mağlubiyet olur. Ozan ilk 11 oyuncusu kesinlikle değil bu çok net görüldü, kupa maçlarında falan 11 oynatılabilir daha vakti var, bu maçtan sonra büyük ihtimalle Sinan inadından da vazgeçecektir hoca büyük ihtimalle... Sevindirici tek bir şey varsa maçla ilgili o da hocanın Feg'i oyuna alması, demek ki tamamen silmemiş ve şans verecek.
artık rutine bağladık gidip deplasmanda dağılıyoruz gelip iç sahada farklı bi galibiyet alıyoruz bi tarafımız kalkıyor sonra bidahaki deplasman yine dağılıyoruz. iyice mide bulandırıcı bi hal aldı. sizin de içsahanızın da taaaa..... diye sövesi geliyor insanın
Sıkıntı psikolojik içeride oynanan oyun la deplasmanda oynanan oyun bu kadar fark edemez
Ozan iyi değildi bugün. Kasımpaşa maçından sonra da abartılmaması gerektiğini söylemiştim dolayısıyla o kısım beni bağlamaz, daha çok toy zorlu deplaslamlarda zorunluluk olmadıkça oynamamalı.ozanlık bi durum yok.bu maçta suçu ozanda bulmak büyük yanlıs.maç için sevinilecek durum da ozanın 10 numara gibi oyun kurması ve onyekuruya attıgı şahane pas.ben anlamıyorum.kasımpaşa maçında ozan kral,çok potansiyelli.ama 1 maç sonra ,genclere sabredilmesi gerekmesine ragmen böyle deniyor..üstelik yanında serdar ve mariano kötü oynuyor,muslera saçmasapan hatalar yapıyor ama suclu ozan oluyor.ozana sıra gelmez bugun