Neyse artık yapacak bir şey yok, umarım ders alınır da hayırlı mağlubiyet olur. Ozan ilk 11 oyuncusu kesinlikle değil bu çok net görüldü, kupa maçlarında falan 11 oynatılabilir daha vakti var, bu maçtan sonra büyük ihtimalle Sinan inadından da vazgeçecektir hoca büyük ihtimalle... Sevindirici tek bir şey varsa maçla ilgili o da hocanın Feg'i oyuna alması, demek ki tamamen silmemiş ve şans verecek.

Tempo vs gibi eleştirilecek çok şey var hepsine eyv ama esas sıkıntı takım savunması ve defansta beyler, mutlaka çözüm bulunması gerek. Yediğimiz goller saçma sapan.

Hamsilere de boşuna sövüyormuşuz bize bileniyorlar diye, bi bok oynadıkları yokmuş.

o kadar çok etken varki şu maçı kaybetmeye neden....hatalar zinciri var resmen.kadro seçimi,musleranın şansızlıgı vs

Neyse artık yapacak bir şey yok, umarım ders alınır da hayırlı mağlubiyet olur. Ozan ilk 11 oyuncusu kesinlikle değil bu çok net görüldü, kupa maçlarında falan 11 oynatılabilir daha vakti var, bu maçtan sonra büyük ihtimalle Sinan inadından da vazgeçecektir hoca büyük ihtimalle... Sevindirici tek bir şey varsa maçla ilgili o da hocanın Feg'i oyuna alması, demek ki tamamen silmemiş ve şans verecek.

Tempo vs gibi eleştirilecek çok şey var hepsine eyv ama esas sıkıntı takım savunması ve defansta beyler, mutlaka çözüm bulunması gerek. Yediğimiz goller saçma sapan.
Benim için hayırlı mağlubiyet düşüncesi Trabzon deplasmanı için geçerliydi.Bu mağlubiyet rezilliktir,ahmaklıktır!

Ulan bu takımın deplasman problemi olmasa 20 yıl Kadıköy 5 yıl Vodafone, Akyazı galibiyeti beklemezdi.

Milyon dolarlık endüstride olanlara bakın. Biz üç kuruşluk işimizde her türlü talimat ve prosedürle bağlanmışken yılda milyonlar kazanan adamlar kafasına göre iş yapabiliyor. Futbol camiası çok laçka.

artık rutine bağladık gidip deplasmanda dağılıyoruz gelip iç sahada farklı bi galibiyet alıyoruz bi tarafımız kalkıyor sonra bidahaki deplasman yine dağılıyoruz. iyice mide bulandırıcı bi hal aldı. sizin de içsahanızın da taaaa..... diye sövesi geliyor insanın

Benim için hayırlı mağlubiyet düşüncesi Trabzon deplasmanı için geçerliydi.Bu mağlubiyet rezilliktir,ahmaklıktır!
Trabzon maçından ders almamışlar işte, belki bundan alırlar. Moskova maçına çok gereksiz anlam yüklendi, o maçta da iyi değildik sadece iştahlıydık. (bütün iç saha maçlarında olduğu gibi)

Muğdat seviciler vardı aha görüyoz mal gibi ofsayta düşüyor tek yaptığı bu.. Keşke yunus girseydi hiçbir halt yapmasa bile en azından 18 yaşında derdik
sevicileri yoktu. bu sezon 8. resmi maçımız ve ilk resmi maçını bugün oynadı

hoca haklıymış yani oynatmamakta

Sıkıntı psikolojik içeride oynanan oyun la deplasmanda oynanan oyun bu kadar fark edemez

ozanlık bi durum yok.bu maçta suçu ozanda bulmak büyük yanlıs.maç için sevinilecek durum da ozanın 10 numara gibi oyun kurması ve onyekuruya attıgı şahane pas.ben anlamıyorum.kasımpaşa maçında ozan kral,çok potansiyelli.ama 1 maç sonra ,genclere sabredilmesi gerekmesine ragmen böyle deniyor..üstelik yanında serdar ve mariano kötü oynuyor,muslera saçmasapan hatalar yapıyor ama suclu ozan oluyor.ozana sıra gelmez bugun

artık rutine bağladık gidip deplasmanda dağılıyoruz gelip iç sahada farklı bi galibiyet alıyoruz bi tarafımız kalkıyor sonra bidahaki deplasman yine dağılıyoruz. iyice mide bulandırıcı bi hal aldı. sizin de içsahanızın da taaaa..... diye sövesi geliyor insanın

Taraftarin direnci bir yere kadar.

Deplasman ile ilgili hocanın hiçbir planı yok geçen sene neyse yine aynıyız.

ozanlık bi durum yok.bu maçta suçu ozanda bulmak büyük yanlıs.maç için sevinilecek durum da ozanın 10 numara gibi oyun kurması ve onyekuruya attıgı şahane pas.ben anlamıyorum.kasımpaşa maçında ozan kral,çok potansiyelli.ama 1 maç sonra ,genclere sabredilmesi gerekmesine ragmen böyle deniyor..üstelik yanında serdar ve mariano kötü oynuyor,muslera saçmasapan hatalar yapıyor ama suclu ozan oluyor.ozana sıra gelmez bugun
Ozan iyi değildi bugün. Kasımpaşa maçından sonra da abartılmaması gerektiğini söylemiştim dolayısıyla o kısım beni bağlamaz, daha çok toy zorlu deplaslamlarda zorunluluk olmadıkça oynamamalı.

takımda 1 galibiyet alınca salan çok gevşek var. gary,onyekuru,sinan,eren,emre,fernando,mariano.

En çok üzüldüğüm nokta bu maçtan ders alamayacağımız. Bir sonraki deplasmanda yine aynı şeyleri yaşarız. Ve rakipler artık daha rahat çıkıyor bizim maçlara.

Takıma karakter katacak oyuncu eksikliği had safhada. Takımın belli bir oyun şablonuna sahip olmadığını söylemek de mümkün; ''Saldım çayıra, Mevlam kayıra'' gibi bir haller...

İç saha maçlarında taraftarın gazıyla ve belli periyodlardaki haldır huldur baskıyla bir şekilde sonuç alınıyor; maç genelinde yine iç açıcı bir futbol oynayamıyor takım, gerçekçi bakarsak. Umarım bu duruma bir çare bulabilir hocamız...

İstediğin kadroyu çıkar böyle laubali ruhsuz isteksiz oynarsan demirspor gelsin yenemezsin.. fobi mobi geçin bunları, iyi oyna yenil fobi de anlarız, mücadele yok sahada.. önce sahadaki adam kovalama basma isteği olmayan topçuyu sonra terimi eleştiririm bu mac ozelinde.. ama haftaya sinan ilk 11 çıkarsa sadece terimi eleştirmek sonuna kadar da haktır, ayıp denen de birşey var artık demek işin doğrusu olacaktır. İnşallah dönüş maçı olacaktır terimin demekten başka konuşacak çok birşey yok bu mac icin.. ha bide forvet almayan yönetime de kazandığımız maçlar dahil sövmek yaptığımız en doğru işimiz olacaktır maalesef.. >:/

Geri
Üst Alt