Taktik 0
Oyun disiplini 0
Oyun dizilisi 0
Hucum setleri 0
Defans 0
Hirs 0
Fizik guc yerlerde

Adamlar son 20 dakkikayi samar oglani cevirdi bize.

@Emir Sato @Mehmet Ocak

Rezaletsin Terim rezalet
1538162299598.webp

Brumayi mı izlemediniz yoksa 2 yıl geçti diye unuttunuz mu bilmiyorum ama brumanın son patlama yaptığı yıli tekrardan izle derim

Gary net sampiyonluk getirdi. Bruma ??

Cok guzel fiyata sattik Brumayi.

Alman takiminda gelisemeyen bir oyuncu mental olarak problemlidir eger yetenegi varsa.

Bruma cok yetenekli , emre mor cok yetenekli ama gelisemiyorlar mental yapilari sebebi ile.

Ben Gary i asla degismem bruma ile.

Takimda isik yok ama Badou, Fegh ve Maicon biraz daha iyidi digerlerine gore.

Hayirdir, aci falan mi var. Yoksa, Terim sahane futbol mu oynatiyorda biz mi gormuyoruz?

Burasi Terimspor degil kardes, burasi galatasaraydir.
bekle sen tinerci kardeş terim yine bildirecek size haddinizi. fazla kasma kendini.2 haftadır parçaladın kendini terime laf atacam diye

Kimle gelir isim versene bi ?

Mancini,Prandelli,Riykerink bunlarla mı ?

Yoo, arastirirsin. Kocaman bir kulupsun dunyada hic mi genc potansiyel yuksek antrenor bulamiyorsan vah halimize.

Zamaninda Fenerbahce, nasil Daum'a bulduysa ve lige 3 sene ambargo koymussa sende bulacaksin.

adamın omru GS sampiyonluklarını izlemekle geçmiş
hala gelmiş burda kendini paralıyor :D:D

senin hocan sezon sonu kacacak git kendi ezik takımınla ilgilen

Paşa maçından sonra sahne de Trabzon maçında kayıp, sözde öldüğü bittiği hocayı yalnız bırakıyor. Lokomotif sonrası sahnede Akhisar maçında kayıp.

Bu adam böyle işte.
Ben cengizcige yükleniyorum da aslında asıl beceriksiz bu sürprizci başkan yardımcısı. Bu adam yıllardır transfer yapmasını bilmiyor , bu sene de tek bu kalınca transfer işinde kesin bu becerememistir. Ya çek adamı yardımcılığını yapsın , ADAM gibi profesyonel adamlar bu işi becersin. Adam ben bildim bileli rezalet transferlerde. Özetle aslında asıl beceriksiz sürpizci

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt