En azından 4 atıp Porto, Antalya maçları öncesi kendimizi kandırmadık.

Seviye yerlerde.

İkinci yarıda gol bulana kadar oyunumuz iyiydi. Gelmeyen gole rağmen sakin oynadık. Acele etmedik. Ama golden sonra feci halde paniğe kapıldık. Deplasmanlardaki eyvah şimdi gol yiyeceğiz havasını hissettik. Neyse ki rakibin yetersizliği ve bizimkilerin de müdahaleleriyle pozisyon vermeden maç bitti.

Aslında yeterli sayıda pozisyon bulduk ama geçen seneden beri çok iyi olan bitiricilik oranımız bu maçta biraz düşünce çok kötü goller kaçtı.

Net bir forvetin olmaması böyle zamanlarda daha net ortaya çıkıyor.

Netice olarak her şeye rağmen kazanmak güzel elbette.

Çok laubalilik var takımda.en az 5-0 bitmeliydi.cok yazık.rodriguesin mücadele iyi ama poizsyonlarda sıçtı bugün.onyekuru yine çok iyiydi

Çok gol kaçırdık rahat 5-0 biterdi bu maç kaçan pozisyonlar gol olsa takım olarak iyiydik lakin hücumdaki oyuncular çok formsuzdu olur böyle şeyler önemli olan üç puan şimdi porto maçına konsantreyiz inşallah o maçı da kazanacağız.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 puan önemliydi. Ama bu maçtada takımda hiç bir ilerleme yok. Umarım takım oynadıkça açılır.
Heyecan duymuyorum artık. Önemli olan deplasmanlarda galibiyet almak. Gerisi boş.

Geçen haftadan bir farkı yoktu takımın bugün. Stoperler ve Ömer Bayram iyi olmasaydı bugün Erzurum galip bile gelebilirdi.

5 atilmasi gereken takımı 1-0 ite kaka anca yeniyoruz. Berbat oynuyoruz.
Kapanan takimlara karsi çok ACİZ kalıyoruz.. Ne bir organize atak ne bir adam akıllı paslaşma hic bir şey yok. Kimse kusura bakmasın bu takim ilk 5'e zor girer bu sene.

Antrenmanda çalışılan 1 hücum varyasyonu YOK!

Rakipler 0 hata ile oynarsa gol bulmamız İMKANSIZ!

Maçın özeti deplasman oyunumuzu evimize taşımız hayırlı olsun ilkinde sıçradık bakalım ne zaman seriye bağlarız burada da 3-4 yemeye. Caps ile özetlemek gerekirse;

sadsadasx.webp

Elestirince kuş olduk
Vizyoncu olduk
Hain olduk
Aysalci olduk
Ulan takim gecen seneden beri top oynamiyor arenada nefes aldirmiyorduk simdi o da kalmadi.

Kaybedince spor programı izlemeyi, gelişmeleri takip etmeyi, foruma yazmayı bırakıyorum. Sanırım devam ettireceğim. Bu maç pek memnun etmedi beni.

biz yine unutuyoruz ama bu takım santraforsuz oynuyor.takımın içine eden 1 numaralı etmen bu durum

Geri
Üst Alt