- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
istersen 1000 tane kaçır gol kaçırana puan vermiyorlarçünkü son iki deplasmanda toplamda 10 gol kaçırdı,1 penaltıyı dısarı attı,1 penaltısı da verilmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istersen 1000 tane kaçır gol kaçırana puan vermiyorlarçünkü son iki deplasmanda toplamda 10 gol kaçırdı,1 penaltıyı dısarı attı,1 penaltısı da verilmedi
kaçırsakta kazanacagız bundan sonraistersen 1000 tane kaçır gol kaçırana puan vermiyorlar
O macda yarisi türk olur stadin, taraftar destegi bizde olur...Almanya'da yaşayan arkadaşlar , Schalke deplasmanı da Porto gibi baskın olmayan bir atmosfer mi? Porto taraftarı anca türkü söyledi, umarım Alman taraftarlar da öyledir. Gerçi Almanlar da ateşli, vallaha forvetsiz işimiz zor . Antalya maçında da goller kaçarsa artık yönetim bozuntusuna diyecek lafim kalmaz
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok Schalke taraftarı iyi destekliyor takımını iç saha da ama o maçta stadın yarışı türk olur bu yüzden atmosfer pek büyük bir etken olmaz diye düşünüyorum.Almanya'da yaşayan arkadaşlar , Schalke deplasmanı da Porto gibi baskın olmayan bir atmosfer mi? Porto taraftarı anca türkü söyledi, umarım Alman taraftarlar da öyledir. Gerçi Almanlar da ateşli, vallaha forvetsiz işimiz zor . Antalya maçında da goller kaçarsa artık yönetim bozuntusuna diyecek lafim kalmaz
Yarısı nasıl girecek ki stada ? Yani bilmediğimden soruyorum , onu engellemek ister doğal olarak AlmanlarYok Schalke taraftarı iyi destekliyor takımını iç saha da ama o maçta stadın yarışı türk olur bu yüzden atmosfer pek büyük bir etken olmaz diye düşünüyorum.
sent via GSC
Schalke taraftari gürültülüdür (Bvb gibi). Ama kerizler daha cok para cikarmak icin bizim türkleri kaziklayip 60-40yapacaklar stadiAlmanya'da yaşayan arkadaşlar , Schalke deplasmanı da Porto gibi baskın olmayan bir atmosfer mi? Porto taraftarı anca türkü söyledi, umarım Alman taraftarlar da öyledir. Gerçi Almanlar da ateşli, vallaha forvetsiz işimiz zor . Antalya maçında da goller kaçarsa artık yönetim bozuntusuna diyecek lafim kalmaz
Almanlar buna önlem almıyor mu ? Hani 5 bin falan girse tamam da yarısı çok değil mi?Schalke taraftari gürültülüdür (Bvb gibi). Ama kerizler daha cok para cikarmak icin bizim türkleri kaziklayip 60-40yapacaklar stadi
Muslera
Linnes Serdar Ozan Nagatomo
Fernando Donk
Ndiaye
Henry Sinan Garry
hahahaahhahahahah bülent hocam güzellik yaparmıistedigim tek sey sunlari tecavuz edelim, 10 tane atalim.
yahu kendim almanlarin store'ni arayip biletini aldimAlmanlar buna önlem almıyor mu ? Hani 5 bin falan girse tamam da yarısı çok değil mi?
Ben mesela garanti bir şekilde üyelere öncelik tanınan ilk satış ayağından bilet alabilmek için Schalke üyesi oldum ekstra.Yarısı nasıl girecek ki stada ? Yani bilmediğimden soruyorum , onu engellemek ister doğal olarak Almanlar
Ilginç vallaha . Inşallah yarısı Türk olur da bari en kötü berabere kalırızyahu kendim almanlarin store'ni arayip biletini aldimHeriflerin umrunda degil
28 bin mi ,küçükmüş yavBen mesela garanti bir şekilde üyelere öncelik tanınan ilk satış ayağından bilet alabilmek için Schalke üyesi oldum ekstra.
Hadi benimkisi bayağı ekstrem birşey ama normal satışta da bayağı saldırdı bizim Türkler. Internetten falan da bayağı satın alan olur, kazıklama pahasına.
Stadın yarısı derken bunu mecazi anlamda dedim zaten. Maçta rahat bi 10 bin Türk falan olur bence.
Normal deplasman tribün kapasitesi 2800 mü ne Schalke stadında.
sent via GSC