STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

Çıkıcaz 3 tane atıp döneceğiz.Bundan sonra bahane filan yok.Takımın maç seçtiği çok net belli.

Bu sezon çıktığımız deplasmanlarda şimdiye kadar Trabzon 4, Akhisar 3 ve Porto 1 tane çaktığına göre bunlar eksik olan 2'yi tamamlar gibi. Santrfor almayanların yatacak yeri yok.

Almanya'da yaşayan arkadaşlar , Schalke deplasmanı da Porto gibi baskın olmayan bir atmosfer mi? Porto taraftarı anca türkü söyledi, umarım Alman taraftarlar da öyledir. Gerçi Almanlar da ateşli, vallaha forvetsiz işimiz zor . Antalya maçında da goller kaçarsa artık yönetim bozuntusuna diyecek lafim kalmaz

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O macda yarisi türk olur stadin, taraftar destegi bizde olur...

Almanya'da yaşayan arkadaşlar , Schalke deplasmanı da Porto gibi baskın olmayan bir atmosfer mi? Porto taraftarı anca türkü söyledi, umarım Alman taraftarlar da öyledir. Gerçi Almanlar da ateşli, vallaha forvetsiz işimiz zor . Antalya maçında da goller kaçarsa artık yönetim bozuntusuna diyecek lafim kalmaz

Yok Schalke taraftarı iyi destekliyor takımını iç saha da ama o maçta stadın yarışı türk olur bu yüzden atmosfer pek büyük bir etken olmaz diye düşünüyorum.

sent via GSC

istedigim tek sey sunlari tecavuz edelim, 10 tane atalim.

Gönül isterki rotasyonsuz

--------------------------Nando------------------------
Linnes-----Donk----------------------Serdar-----------Nagatomo
--------------------Fernando---Ndiaye--------------------
Onye------------------Feghouli-------------------------Garry
---------------------------Sinan-------------------------

oynamak. Muht. Ozan/Maicon + Mariano + belhanda cöpcüsü oynar

Schalke taraftari gürültülüdür (Bvb gibi). Ama kerizler daha cok para cikarmak icin bizim türkleri kaziklayip 60-40yapacaklar stadi

Yarısı nasıl girecek ki stada ? Yani bilmediğimden soruyorum , onu engellemek ister doğal olarak Almanlar

Ben mesela garanti bir şekilde üyelere öncelik tanınan ilk satış ayağından bilet alabilmek için Schalke üyesi oldum ekstra.

Hadi benimkisi bayağı ekstrem birşey ama normal satışta da bayağı saldırdı bizim Türkler. Internetten falan da bayağı satın alan olur, kazıklama pahasına.

Stadın yarısı derken bunu mecazi anlamda dedim zaten. Maçta rahat bi 10 bin Türk falan olur bence.

Normal deplasman tribün kapasitesi 2800 mü ne Schalke stadında.

sent via GSC

Ben mesela garanti bir şekilde üyelere öncelik tanınan ilk satış ayağından bilet alabilmek için Schalke üyesi oldum ekstra.

Hadi benimkisi bayağı ekstrem birşey ama normal satışta da bayağı saldırdı bizim Türkler. Internetten falan da bayağı satın alan olur, kazıklama pahasına.

Stadın yarısı derken bunu mecazi anlamda dedim zaten. Maçta rahat bi 10 bin Türk falan olur bence.

Normal deplasman tribün kapasitesi 2800 mü ne Schalke stadında.

sent via GSC
28 bin mi ,küçükmüş yav

Rotasyon yapılacaksa iç sahada yapılmalı. Zaten içeride bir şekilde kazanıyoruz.

Sinan
Garry Feghouli Onyekuru
Fernando Ndiaye
Yuto Serdar Roque/Donk Linnes
Muslera

Şampiyonlar ligi yorgunluğu diye futbolcular koşmaz 2-0 kaybederiz.

Geri
Üst Alt