Serdar Aziz dinlenmeli bayadır firesiz oynuyor Maicon - Ozanı görelim

Serdar oynasın hatta bir tane daha yazsın Bursa'ya...

Vallahi kuruduk kaldık milli takım arasından.

Sahada güzel, tribünde güzel maç olsun.

Düsündüm söyle bir 11'in faydali olacagini düsünüyorum, rotasyonu biraz daha degisik yapmaliyiz. Nagatomo iki haftadir ligde yedek mesela, Donk pek oynamadi, Feghouli epeydir yok, Linnes'i de sürekli ligde bekletiyoruz. Serdar Aziz'i rotasyona sokmak lazim. Sinan'in da kulagi cekilmeli.

Muslera
Linnes Maicon Ozan Nagatomo
Donk Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Mugdat

En büyük korkum sosyal medyada bot hesaplarla Galatasaray kollanıyor algısı yaratmaya kalkan tinercilerin başarıya ulaşması, şeref yoksunları Galatasaray 2 maç doğransın MHK başkanını omuzlarında taşırlar.

Bu öğrenci kardeşinizi ilk maçına gönderebilecek güzel yürekli abilerim var mı ? Baya dileniyorum şu an çünkü kale arkası bile 80 lira olmuş

Sent from my D6503 using Tapatalk

Bu öğrenci kardeşinizi ilk maçına gönderebilecek güzel yürekli abilerim var mı ? Baya dileniyorum şu an çünkü kale arkası bile 80 lira olmuş

Sent from my D6503 using Tapatalk
Bunu başarsa başarsa beleş biletlerin efendisi @Berat Yeşir başarır. Tam bir beleş bilet lordu.

sent via GSC

Istanbulda uni kazaniyorsun ve bize soylemiyorsun
Hangi uni
Yok hayır eskişehiri kazandım ben ondan zor benim için bilet parası kadar yol ücreti de çıkıyor. Fenerin maçlarında kale arkası 20 tl falan diyodu arkadaşım bizde niye bu kadar pahalı anlamadım.

Geri
Üst Alt