- 22 Haziran 2012
- 12.289
- 5.656
- 2.013
4-0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bursa vasat benim şom agzim bile etkili olmaz merak etme rahat kazanırız.

Bunu başarsa başarsa beleş biletlerin efendisi @Berat Yeşir başarır. Tam bir beleş bilet lordu.Bu öğrenci kardeşinizi ilk maçına gönderebilecek güzel yürekli abilerim var mı ? Baya dileniyorum şu an çünkü kale arkası bile 80 lira olmuş
Sent from my D6503 using Tapatalk
Bu öğrenci kardeşinizi ilk maçına gönderebilecek güzel yürekli abilerim var mı ? Baya dileniyorum şu an çünkü kale arkası bile 80 lira olmuş
Ya ben eskişehirdeyim de anca denk geldi. Burayı kazanınca baya sevinmiştim yakınım diye ama maddi boyutunu düşünmemiştimErzurum macinda soyleseydin keske
Ya ben eskişehirdeyim de anca denk geldi. Burayı kazanınca baya sevinmiştim yakınım diye ama maddi boyutunu düşünmemiştim![]()
Benim ile özelden bağlantıya geç.Ya ben eskişehirdeyim de anca denk geldi. Burayı kazanınca baya sevinmiştim yakınım diye ama maddi boyutunu düşünmemiştim
Kısıtlama varmış yazamıyorum...Benim ile özelden bağlantıya geç.
Kim lan kısıtlayan, çıksın ortaya.Kısıtlama varmış yazamıyorum...
Yok hayır eskişehiri kazandım ben ondan zor benim için bilet parası kadar yol ücreti de çıkıyor. Fenerin maçlarında kale arkası 20 tl falan diyodu arkadaşım bizde niye bu kadar pahalı anlamadım.Istanbulda uni kazaniyorsun ve bize soylemiyorsun
Hangi uni
Yok hayır eskişehiri kazandım ben ondan zor benim için bilet parası kadar yol ücreti de çıkıyor. Fenerin maçlarında kale arkası 20 tl falan diyodu arkadaşım bizde niye bu kadar pahalı anlamadım.