- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.562
- 5.478
belhanda ve sinanin yerine suan yunus ve mugdat sahada olsa daha iyi top oynayabilirdik. ah be hoca. her mac sunlari oynat sen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şunu lütfen anlayın arkadaşlar sahada ki takım kötüyse taraftar çöker. Şu an sahada leş bir takım var taraftar ya da seyircilik bir olay değil. Zordur sahada böyle bir takım görüp baģırmak. O tribünlere giden insanlar ne demek istedigimi anlayacaktır.Taraftarda rezalet buarada adamlar kendin evinde oynuyor gıbı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlamadim selcuk neden maca girdi donk varkene? Donk en azinda bir iki iyi ara pasi atar sert oyunu ile rakipi korkuturdu selcuk girdi gibi yanlia pas atti
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Donk da yari sakat aslinda iyi oldu girmedigi.Anlamadim selcuk neden maca girdi donk varkene? Donk en azinda bir iki iyi ara pasi atar sert oyunu ile rakipi korkuturdu selcuk girdi gibi yanlia pas atti
selcuk sakatliktan cikali bir kac gün oluyor ama donk daha dün düzeldi muhtemelen sebebi budur bir de selcuk belki duran toptan falan atar diye almis olabilirAnlamadim selcuk neden maca girdi donk varkene? Donk en azinda bir iki iyi ara pasi atar sert oyunu ile rakipi korkuturdu selcuk girdi gibi yanlia pas atti
Donk sakat oldugu icin olabilir mi !!adam kalmadi schalke macinaCunku Terim oyuna okuyamiyor.
Cunku Terim oyuna okuyamiyor.
ozet yok les gibiydikArkadaslar daha yeni geldim. Ilk yariyi izleyemedim. 3 tane sakat vermisiz, Ilk yariyi ozet gecebilecek bir babayigit araniyor