belhanda ve sinanin yerine suan yunus ve mugdat sahada olsa daha iyi top oynayabilirdik. ah be hoca. her mac sunlari oynat sen.

Erenden ve belhandadan zaten bir şey beklemiyorum. 2. Yarı selçuk, rodrigues ve mariano sorumluluk almalı. İşi bitirirse bu 3 isim bitirir. Ndiaye mümkünse fazla ileri çıkmasın bi top kaybında direk kaleye iner bursa. Ndiaye fernandonun rolünü almalı

Fatih terim kisisel eksiklerini kapatmiyor, cunku takim fiziksel ve taktiksel olarak dokuluyor.

Insan utanir be 2 hafta ne yaptiniz siz cok merak ediyorum? Fizik hocasi kim?

Bu performansı sakatlıklara bağlamak biraz mazeret olur malesef, Rodri, sinan, belhanda, mariano yokları oynuyorlar sahada yok gibiler.

Şu Sinan'a da uyarı gelmeli artık rakip dokununca direk atıyor kendini

Tudor döneminde iç sahadaki son maçlarımız da kötüydü. Tudorla sezonu erken açmamızın ekmeğini yedik sadece, o da 8-9 hafta sürdü.

Herkes iç sahada 51 puanı çantada keklik görüyordu. Umarım biraz ayağınız yere basar artık çünkü resmen uçuyordunuz.

Zaten kadromuz dardı bir de şimdi saçmasapan sakatlıklar dert oldu başımıza. Şu maç 1:0 olsun bizim olsun.

Hoca da antrenman metodlarını bir gözden geçirmeli , 3 sakatlık da durduk yere geldi. Sırf Milli ara ile açıklanamaz bu.

sent via GSC

Tespit doğru fizik hocası getirmedi Fatih hoca gelirken altyapıdan genç bir çocuk çalıştırıyor

Eren kazması mümkünse devre arası gitsin ya. Katlanamıyorum bu herife

Arkadaslar daha yeni geldim. Ilk yariyi izleyemedim. 3 tane sakat vermisiz, Ilk yariyi ozet gecebilecek bir babayigit araniyor

Usta kondisyoner imparatudoru antrenör olarak getirtelim
Terimin altında öğrensin 1-2 şey

2ci yari baslicak daha yeni taktik veriyor hoca.

15 dk yetmedi herhalde

Geri
Üst Alt