- 13 Ekim 2014
- 109.867
- 59.192
- 4.708
Fernando?Yorum alalim?Ekli dosyayı görüntüle 30574
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernando?Yorum alalim?Ekli dosyayı görüntüle 30574
Fernando?
Analiz suydu . Mevcutta 4 deplasman geride kaldi ve 6 puan aldik
Ic sahada da 51 alacagimiza gore 17x3 ten , 57 puandayiz
13 deplasman kaldi ve 13 rakami 3 e tam bolunemese de kaba hesapla 13/3 yaparak her 3 li gruba 1G 1B 1 M yazarsak 4 puan ediyor (0+1+3)
Yani 13/3x4 = 17,33 ediyor
57+17,33 de 74,33 ediyor . Tabi burada sapmalar olacak
En basitinden matematiksel olarak esit sayida beraberlik galibiyet ve maglubiyet alamayiz cunku 13 mac var. mutlaka biri digerinden veya ikisinden fazla olacak
Bu tamamen ortalamaya vurulmus bir hesap
Ne dinlenmesi. Her mac ayni kadro oynamali. Barcelona real madrid bile rotasyon yapmıyor
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Salakmisin olm sen? Real madrid Zidane ile rotasyonun Babasini yapiyordu. Ronaldo kac kere yedek bekledi kadroya alinmadi.Ne dinlenmesi. Her mac ayni kadro oynamali. Barcelona real madrid bile rotasyon yapmıyor
Musap seni sakin olmaya davet ediyorum.Bir gsc moderatörü olarak yapıcı mesajlar atman gerekir.Salakmisin olm sen? Real madrid Zidane ile rotasyonun Babasini yapiyordu. Ronaldo kac kere yedek bekledi kadroya alinmadi.
Hic bisey etmedi ama Mariano cok kotu oynadigi macta bile 2 asist yapiyordu ,birini yapti dıgerinide Sinan kalecinin ustune vurdu mac kazandirabilecek bir sağ bekin oynamasi kadar doğal bisey yok .Linnes size ne etti kardesim
Linnes bize hiçbir şey etmedi. Karakter olarakda mücadeleciliğinide cok beğeniyorum ama özellikle iç sahada gole ihtiyacımız olması sebebiyle teknik olarak üst düzey olan Marianonun oynaması daha doğru. Savunması Linnes kadar iyi değil kabul ediyorum ama isabetli veya isabetsiz sürekli orta kesiyor sürekli deniyor.Linnes size ne etti kardesim
Linnes bize hiçbir şey etmedi. Karakter olarakda mücadeleciliğinide cok beğeniyorum ama özellikle iç sahada gole ihtiyacımız olması sebebiyle teknik olarak üst düzey olan Marianonun oynaması daha doğru. Savunması Linnes kadar iyi değil kabul ediyorum ama isabetli veya isabetsiz sürekli orta kesiyor sürekli deniyor.
Bu olaydan bende bahsetmiştim bazı maçlarda Mariano - Ömer Bayram / Linnes - Nagatomo ikililerini tercih etmeliyiz. Mesela kadıköy, vodafone park, başakşehir, CL maçları gibi hem defansif hem ofansif katkı isteyen maçlarda Linnes - Nagatomo çok doğru tercih olacaktır ama kapanan takımlara karşı Mariano - Ömer Bayram çok daha doğru olacak o yüzden hem Bursa hem de Malatya deplasmanında Mariano - Ömer Bayram içerdeki Schalke maçında da Linnes - Nagatomo'yla oynamalıyızLinnes bize hiçbir şey etmedi. Karakter olarakda mücadeleciliğinide cok beğeniyorum ama özellikle iç sahada gole ihtiyacımız olması sebebiyle teknik olarak üst düzey olan Marianonun oynaması daha doğru. Savunması Linnes kadar iyi değil kabul ediyorum ama isabetli veya isabetsiz sürekli orta kesiyor sürekli deniyor.
Havaya girmesinler sonra da.Şampiyonlar ligi maçı öncesi kayıpsız geçtiğimiz güzel bir maç olacak inşallah
Bursa 'ya 4-5 tane atalım moral kazanalım ...
Ben Mariano-Nagatomo diye düşünüyorum.Bu olaydan bende bahsetmiştim bazı maçlarda Mariano - Ömer Bayram / Linnes - Nagatomo ikililerini tercih etmeliyiz. Mesela kadıköy, vodafone park, başakşehir, CL maçları gibi hem defansif hem ofansif katkı isteyen maçlarda Linnes - Nagatomo çok doğru tercih olacaktır ama kapanan takımlara karşı Mariano - Ömer Bayram çok daha doğru olacak o yüzden hem Bursa hem de Malatya deplasmanında Mariano - Ömer Bayram içerdeki Schalke maçında da Linnes - Nagatomo'yla oynamalıyız