Analiz suydu . Mevcutta 4 deplasman geride kaldi ve 6 puan aldik

Ic sahada da 51 alacagimiza gore 17x3 ten , 57 puandayiz

13 deplasman kaldi ve 13 rakami 3 e tam bolunemese de kaba hesapla 13/3 yaparak her 3 li gruba 1G 1B 1 M yazarsak 4 puan ediyor (0+1+3)

Yani 13/3x4 = 17,33 ediyor

57+17,33 de 74,33 ediyor . Tabi burada sapmalar olacak

En basitinden matematiksel olarak esit sayida beraberlik galibiyet ve maglubiyet alamayiz cunku 13 mac var. mutlaka biri digerinden veya ikisinden fazla olacak

Bu tamamen ortalamaya vurulmus bir hesap

Sen içerde 51'i garanti görüyorsan gerisini takma bile üstad.Galatasaray'ın en kötü hali bile deplasmanda 20 puan alır,aldı. (2010-2011.) O da şampiyon yapar zaten.

gururluyuz güçlüyüz ANKARAGÜÇLÜYÜZ
inadına TEXAS

Şampiyonlar ligi maçı öncesi kayıpsız geçtiğimiz güzel bir maç olacak inşallah

Bursa 'ya 4-5 tane atalım moral kazanalım ...

-Biz ne kadar zorlasak da Emre 'nin yokluğunda Fatih Terim Belhanda 'yı kullanmaya devam edecektir
-Rodrigues 'in 1-2 maç yedek kalmasından yanayım
-Feghouli 'ye devre arasına yaklaşırken son şansları tanımaktan yanayım içerde Bursa maçında bişeyler yapsın bari
-Eren iyileşir büyük ihtimalle milli arada
-Beklerimizin artık Mariano-Nagatomo ikilisine dönmesi gerekiyor
-Ozan iyi oynarken kesmek haksızlık olur

41878.jpg

-İnşallah sakatlık kaza bela olmadan tamamlarız maçı
-Sonradan oyuna Rodrigues-Yunus-Donk-Sinan-Selçuk gibi oyuncuları alabiliriz maçın gidişatına göre

Allah belasını versin bu milli maç arasının. Tam biz kazandık, diğer takımlar puan kaybetti araya girdik yine. 10 gün var ya şaka gibi.

Linnes size ne etti kardesim
Linnes bize hiçbir şey etmedi. Karakter olarakda mücadeleciliğinide cok beğeniyorum ama özellikle iç sahada gole ihtiyacımız olması sebebiyle teknik olarak üst düzey olan Marianonun oynaması daha doğru. Savunması Linnes kadar iyi değil kabul ediyorum ama isabetli veya isabetsiz sürekli orta kesiyor sürekli deniyor.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Linnes bize hiçbir şey etmedi. Karakter olarakda mücadeleciliğinide cok beğeniyorum ama özellikle iç sahada gole ihtiyacımız olması sebebiyle teknik olarak üst düzey olan Marianonun oynaması daha doğru. Savunması Linnes kadar iyi değil kabul ediyorum ama isabetli veya isabetsiz sürekli orta kesiyor sürekli deniyor.

Dogru bir yorum ama bazen oyle yaziyorsun ki ...

Su dedigine bire bir katiliyorum , marianoya gore linnesci olmama ragmen

Gecen sene marianonun basaksehire attigi golu linnes atamazdi

Bjk macinda da Linnesin de pir pir orta sahayi caprazlama gecip rodrigues e attirdigi golu marinao attiramazdi

Onemli olan ikisini de dogru kullanmak

Bu olaydan bende bahsetmiştim bazı maçlarda Mariano - Ömer Bayram / Linnes - Nagatomo ikililerini tercih etmeliyiz. Mesela kadıköy, vodafone park, başakşehir, CL maçları gibi hem defansif hem ofansif katkı isteyen maçlarda Linnes - Nagatomo çok doğru tercih olacaktır ama kapanan takımlara karşı Mariano - Ömer Bayram çok daha doğru olacak o yüzden hem Bursa hem de Malatya deplasmanında Mariano - Ömer Bayram içerdeki Schalke maçında da Linnes - Nagatomo'yla oynamalıyız

Bu olaydan bende bahsetmiştim bazı maçlarda Mariano - Ömer Bayram / Linnes - Nagatomo ikililerini tercih etmeliyiz. Mesela kadıköy, vodafone park, başakşehir, CL maçları gibi hem defansif hem ofansif katkı isteyen maçlarda Linnes - Nagatomo çok doğru tercih olacaktır ama kapanan takımlara karşı Mariano - Ömer Bayram çok daha doğru olacak o yüzden hem Bursa hem de Malatya deplasmanında Mariano - Ömer Bayram içerdeki Schalke maçında da Linnes - Nagatomo'yla oynamalıyız
Ben Mariano-Nagatomo diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt