- 29 Haziran 2015
- 34.735
- 28.280
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben maçta hakemin tavrı konusunda endişeliyim. Tinerciler troll hesaplarla iyi organize olmuş sosyal medyada, umuyorum hakemler bir halt yemeye kalkmaz bunların gazını almak için.
Beşiktaş kim de gazı alınacakBen maçta hakemin tavrı konusunda endişeliyim. Tinerciler troll hesaplarla iyi organize olmuş sosyal medyada, umuyorum hakemler bir halt yemeye kalkmaz bunların gazını almak için.
Baktılar Porto karşısında çatır çatır top oynuyorlar üstüne 67 saat sonra Antalyaspor gibi formda bir takıma karşı iyi top oynuyorlar demişlerdir bu sene bizim şampiyonluk hayal en iyisi spor medyasıyla beraber hakemlerin üstlerine yüklenelim belki oradan bir şeyler çıkarbaktılar şampiyonluk hayal.
başkan , hoca, taraftar el ele ağlamaya başladı salla ondan bir şey olmaz.
Daha geçen gün Konya maçında arka arkaya hareketler yaptı hakem 2. sarı kartı gene çıkaramadıBeşiktaş'ın şampiyon olduğu senelerde sadece Q7 ve Oğuz denilen heriflere verilmeyen 10 tane kırmızı kart var
Geçen yıl herif hakeme omuz attı kırmızı görmedi hala laga luga yapıyorlar.
Baktılar Porto karşısında çatır çatır top oynuyorlar üstüne 67 saat sonra Antalyaspor gibi formda bir takıma karşı iyi top oynuyorlar demişlerdir bu sene bizim şampiyonluk hayal en iyisi spor medyasıyla beraber hakemlerin üstlerine yüklenelim belki oradan bir şeyler çıkar
Hataları tek tek çıkarsak şuna eminim ki Beşiktaş'ın lehine daha çok hata yapılmıştır. Genelde bizim hep alehimize kararlar çıktı.
Karabük maçında Cüneyt'in uydurma penaltısıyla Rize maçında ofsayt olmayan pozisyona ofsayt kaldırıp Beşiktaş maçına final havasında çıkacakken 5 puan farkla çıkmak zorunda kalmıştık. O dönem VAR olsaydı Riekerink'le bile şampiyon olacaktık ama işlerine gelmiyor. Trabzon'dan yediğimiz ofsayt golü var ki o sene hakem hatalarını saymakla da bitiremeyiz.kendi takımları rezil top oynuyor o da çok etkiliyor.
2 sene şampiyon olunca hakemler çok iyi şimdi kötü yersen.
ulan aynı hakemler işte tek fark sizin rezil topunuz ve rakibinizin olması öyle meydan boş değil.
En büyük tetikçi Alper Ulusoy'dur geçen sene Karabük ve bu sene ki Erzurum maçında yaptıklarına bakın gol attığımız an adamın yüz ifadesi bile değişmiştiGecen sene felaketti kendi sahamizda bile katlettiler
Karabuk
Konya
Fener
Sinir krizi gecirdigim maclardi
Konya macinda stattaydim ust tribunde olmasam sahaya atlamayi dusunurdum
Kucuk tetikci halil umut katletmisti
En büyük tetikçi Alper Ulusoy'dur geçen sene Karabük ve bu sene ki Erzurum maçında yaptıklarına bakın gol attığımız an adamın yüz ifadesi bile değişmişti![]()
Garry'nin formasını yarım metre çektiler penaltıyı verememişti Erzurum kalecisi ve oyuncuları yavaş davranırken yüz ifadesi gayet normaldi ama öne geçtikten sonra bizim oyunculara karşı hiç tahammül edemedi son dakikalarda bizim oyuncuları acele ettirmek için elinden gelen her şeyi fazlasıyla yapmaya çalıştıErzurum macinda var miydi o kadar sıkinti yav
Garry'nin formasını yarım metre çektiler penaltıyı verememişti Erzurum kalecisi ve oyuncuları yavaş davranırken yüz ifadesi gayet normaldi ama öne geçtikten sonra bizim oyunculara karşı hiç tahammül edemedi son dakikalarda bizim oyuncuları acele ettirmek için elinden gelen her şeyi fazlasıyla yapmaya çalıştı![]()
Garry'nin formasını yarım metre çektiler penaltıyı verememişti Erzurum kalecisi ve oyuncuları yavaş davranırken yüz ifadesi gayet normaldi ama öne geçtikten sonra bizim oyunculara karşı hiç tahammül edemedi son dakikalarda bizim oyuncuları acele ettirmek için elinden gelen her şeyi fazlasıyla yapmaya çalıştı![]()
Mariona'ya saçma sapan kart gösterdi.
cücü , mete , ali , fırattan sonra gelir o alper yavaş yavaş ilk 4 e girer azimli baya.
Benim seçimlerim:Mariona'ya saçma sapan kart gösterdi.
cücü , mete , ali , fırattan sonra gelir o alper yavaş yavaş ilk 4 e girer azimli baya.